CASA LEBADA SRL

STR. BUCIUM, NR. 23
Despre companie

Casa Lebăda este o societate cu capital privat, întegral românesc, înfiinţată în anul 1993. Este printre primii 6 producători de lacuri şi vopsele din România, cu peste 20 ani de ani experienţă în domeniu.

Casa Lebăda este producător de lacuri, vopsele, solvenţi, diluanţi, adezivi, produse de curăţenie şi dezinfecţie, detergenti, comercializati sub următoarele branduri: EKO WEISS, LEBĂDA, PRACTIC, EKO şi SMART.

Deţinem un laborator propriu de cercetare, dotat şi acreditat la standardele Uniunii Europene iar calitatea produselor este atestată de certificările de calitate ISO 9001, ISO 17025, ISO 14001, OHSAS, şi de către organisme competente în domeniu: Ministerul Sănătătii, Laboratorul de Chimie Sanitară, Laboratorul de Testări Chimice de la Antibiotice S.A..

Activitatea şi performanţele firmei sunt evidenţiate de Premiile obţinute la Camera de Comert şi Industrie -IASI, “Fabricat în România”, târguri şi expoziţii – Camex, Romexpo- Bucuresti.

Distribuţia produselor noastre o asiguram prin intermediul unei reţele naţionale de distribuitori şi comercianţi si printr-o flotila proprie de transport.

Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem nevoile si cerintele clientilor nostri, obiectiv sustinut prin calitate si preturi accesibile.

Va invitam sa va convingeti singuri de calitatea produselor noastre!

Lasa un comentariu
Date de contact
STR. BUCIUM, NR. 23, Iasi, Judetul Iasi (vezi harta)
0232/*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2386 vizualizari
0.00 / 0