CASA FUNERARA BLAJ SRL

Calea Grivitei 95-97, Sector 1, Bucureşti
Despre companie

Cele mai mari doua avantaje pentru care sa alegi Casa Funerara Blaj

In momentul in care o persoana draga decedeaza si dumneavoastra sunteti cel/ cea responsabil/a cu organizarea funerariilor, in mod instinctiv veti cauta cea mai buna oferta de servicii funerare. In continuare ne-am propus sa detaliem avantajele noastre competitive si ce oferim mai exact clientilor nostri, familii indurerare care au pierdut o persoana apropiata. 

De ce sa alegeti Casa Funerara Blaj?

1. Experienta. 

Avem experienta indelungata pe piata de servicii funerare in Romania. Activam in aceasta forma de mai bine de 10 ani, timp in care ne-am extins paleta de servicii, ne-am perfectionat pentru a raspunde cat mai prompt cerintelor clientilor nostri si am ocupat o pozitie stabila, ceea ce ne-a ajuta sa putem oferi preturi extrem de avantajoase. Noi credem ca experienta este foarte importanta cand alegeti o firma de servicii funerare - cu siguranta va doriti ca firma pe care o contractati sa stie ce are de facut fara sa-i oferiti prea multe indicatii. Cu siguranta vreti ca aceasta firma sa vina cu solutii rapide, sa fie capabila sa va ofere consultanta specializata si raspunsuri pertinente la intrebari. 

Chiar daca la prima vedere pare ca lucrurile sunt foarte simple in acest domeniu, adevarul nu este acesta. Activitatea noastra presupune provocari constante si cunoasterea foarte buna a legislatiei in domeniu. De exemplu, in cazul repatrierii decedatilor, procedura poate parea foarte stufoasa pentru o persoana care vine in contact pentru prima data cu ea. Dar noi avem cunostintele si experienta necesara pentru a trata corect si cu maxim de diplomatie fiecare caz in parte (indiferent de statul din care se expediaza trupul neinsufletit ce urmeaza sa fie repatriat). 

2. Gama variata de servicii si produse funerare. 

De la sicrie, la aranjamente florale, de la toaletarea decedatului pana la transport funerar, intocmire ajutor de inmormantare si organizare parastas - ne ocupam de tot. Consideram ca acest lucru este extrem de important pentru familiile care au pierdere si au nevoie de timp pentru a-i sustine pe cei dragi si pentru a-si exprima suferinta, in loc sa fie agitati, stresati si sa caute solutii in mai multe locatii. Din momentul in care ne-ati pasit pragul puteti fi incredintat ca la noi veti gasi produsele si servicile funerare complete de care aveti nevoie. In acest mod nu trebuie sa va preocupati, sa luati legatura, sa tineti contactul si sa platiti mai mult pentru a comunica si realiza tranzactii cu mai multe firme. 

Ce rost are sa comandati un sicriu online, avand in vedere ca la noi il puteti ridica direct si puteti alege din peste 40 de variante disponibile pe stoc. De ce sa pierdeti timpul si sa va deconectati de la suferinta intregii familii pentru a rasfoi legislatia sufoasa legata de ajutorul de inmormantare si repatriere decedati (inclusiv intocmire dosar)? Acestea sunt doar cateva exempl, dar care arata foarte bine avanatajul de a colabora cu o firma capabila sa va ofere servicii funerare complete. Aceasta firma este Casa Funerara Blaj. 


Astazi ne vom limita la aceste doua motive pentru care se merita sa alegeti Casa Funerara Blaj pentru a se ocupa de tot ce inseamna organizarea funerariilor. Vezi aici toate detaliile privind firma noastra.

Lasa un comentariu
Date de contact
Calea Grivitei 95-97, Sector 1, Bucureşti, Bucureşti, Judetul Bucureşti
0764 *****
Ore de lucru
  • NON STOP
Statistica
0 aprecieri
1177 vizualizari
0.00 / 0