Caritabil

George Bacovia, nr. 3
Articole
2 tipuri de servicii transport funerar de la Caritabil
2 tipuri de servicii transport funerar de la Caritabil
De ce exista moartea? Cu siguranta aceasta este una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele oamenilor din toate timpurile.
 • Oana Birgaoanu
 • 15.04.2014
Caritabil-Servicii funerare complete
Caritabil-Servicii funerare complete
Trebuie sa te ocupi de organizarea unei inmormantari si esti in cautarea unei firme de pompe funebre care sa-ti puna la dispozitie servicii si solutii necesare pentru a trece mai usor peste acest moment? Solutia vine de la Caritabil, companie care iti vine in sprijin cu tot ce este nevoie pentru organizarea inmormantarii, de la transport, ceremonial religios indiferent de religie, accesul la cel trei capele proprii, si pana la coroane, cruci, lumanari, coliva si prosoape, totul la preturi accesibile. Mai mult decat atat, Caritabil poate pune la dispozitie si un medic pentru eliberarea certificatului de deces si poate obtine ajutorul de inmormantare de la Casa de Pensii. Si pentru ca aceste momente apar atunci cand te astepti mai putin, echipa noastra este disponibila 24 din 24 de ore, sapte zile din sapte. Impreuna va fi mai usor!
 • Silvana Vorovenci
 • 31.03.2014
Caritabil Sibiu – servicii funerare speciale!
Caritabil Sibiu – servicii funerare speciale!
Caritabil Sibiu are pentru tine in oferta sa diferite modele si tipuri de sicrie, lenjerii speciale pentru acestea, accesorii diverse, lumanari, prosoape personalizate si coroane, dar si capele pentru priveghi, in functie de diversele culturi religioase.
 • Mirela Sturzoiu
 • 20.09.2013
Caritabil: Servicii transport funerar
Caritabil: Servicii transport funerar
Serviciile funerare sunt servicii de specialitate oferite de personal ce are experienta necesara in acest domeniu, furnizand rapid si eficient toata recuzita de produse ce se folosesc de regula pentru organizarea unei inmormantari. Printre aceste servicii se numara si transportul funerar, acesta necesitand conditii speciale ce pot fi asigurate doar de o companie de profil. Pentru a va usura datoriile in cele ce urmeaza o sa va descriu activitatea companiei Caritabil din Sibiu, firma ce va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii funerare.
 • Andrei
 • 27.11.2013
Caritabil: Repatrieri in judetul Sibiu
Caritabil: Repatrieri in judetul Sibiu
O astfel de companie ce va poate fi de ajutor in momentele grele din viata dumneavoastra este si Caritabil. Firma isi are sediul in judetul Sibiu punand la dispozitia celor interesati servicii funerare de cea mai buna calitate. Caritabil dispune de personalul calificat ce pot oferii solutii rapide si eficiente in organizarea unei inmormantari, discretia si devotamentul fiind principalele caracteristici ale companiei mentionate. Printre serviciile oferite de Caritabil se numara si cele pentru repatrieri. Repatrierile sunt necesare in cazul in care decesul s-a petrecut in alta tara. Indiferent de conditiile in care s-a petrecut decesul, de tara in cauza, sau de alte evenimente suplimentare, Caritabil garanteaza servicii funerare de repatrieri ireprosabile si bine organizate. Toate repatrierile se vor realiza conform cu legislatia in viguare tinandu-se cont si de doliul persoanelor apropiate defunctului, astfel transportul realizandu-se cu discretie, in siguranta, rapid si in conditii specifice unei astfel de situatii nefericite.
 • Andrei
 • 16.10.2013
Caritabil: Servicii funerare de repatrieri
Caritabil: Servicii funerare de repatrieri
Cand ne aflam in situatia in care trebuie sa organizam inmormantarea unei persoane apropiate, trebuie sa ne miscam rapid pentru ca avem o multime de formalitati de indeplinit, formalitati in lipsa carora inmormantarea nu se poate realiza. Mai mult, trebuie achizitionate produsele necesare inmormantarii si comemorarii defunctului, ceea ce inseamna timp in plus, timp in care trebuie sa rezolvam toate problemele ce s-ar putea ivi. Dar, daca doriti o mana de ajutor ce va poate oferi asistenta precum si produse funerare complete, atunci apelati la o companie de specialitate care sa poata gestiona situatia cu profesionalism si incredere. Caritabil poate deveni ajutorul dumneavoastra, firma comercializand recuzita necesara unei inmormantari precum si alte servicii funerare. Caritabil dispune de personal instruit ca va sti sa va indrume in indeplinirea formalitatilor deja mentionate, iar la alegere le va indeplini pentru dumneavoastra. Asistenta se va realiza cu rspect, in cele mai sigure conditii, confidentialitatea fiind garantata. Stim cat de dureroasa poate fi o astfel de imprejurare, de aceea oferim sprijin si ajutor celor indurerati. Din aceleasi considerente, preturile practicate sunt avantajoase si disponibile pentru orice buget, in functie de preferintele fiecarui client.
 • Andrei
 • 08.08.2013
Caritabil – Discretie in clipe de doliu si durere
Caritabil – Discretie in clipe de doliu si durere
In ce consta sprijinul pe care firma Caritabil il ofera clientilor? Firma sibiana vine in ajutorul clientilor sai cu o serie de solutii si servicii necesare actelor de inmormantare si pomenire ale persoanelor trecute in nefiinta. Astfel, Caritabil ofera un pachet complet de servicii funerare, dintre care amintim: realizarea ceremonialului religios, servicii de tranposrt intern sau international, pregatirea actelor necesare si multe alte activitati in scopul de a va ajuta sa treceti mai usor peste momentul dificil din viata dumneavoastra.Pe langa aceste servicii, firma de pompe funebre Caritabil pune la dispozitia clientilor un pachet de produse funerare precum sicriele, lenjeriile pentru acestea, lumanari, prosoape, pahare si tot ceea ce implica ritualul de inmormantare. Serviciile de transport sunt executate in conformitate cu legile si normele in vigoare aplicate de Uniunea Europeana.
 • Dan Constantin
 • 11.07.2013
Caritabil Sibiu – servicii funerare de calitate
Caritabil Sibiu – servicii funerare de calitate
Sicrie de diferite modele si dimensiuni, lenjerii pentru sicrie, accesorii speciale, lumanari, prosoape personalizate, coroane, capele pentru priveghi, organizare pomeni si parastase, transporturi diverse la standarde europene – toate iti sunt oferite de catre compania Caritabil din Sibiu. Societatea de pompe funebre Caritabil le pune la dispozitia tuturor celor interesati servicii ceremoniale religioase adaptate fiecarei religii, in conditii speciale. Caritabil dispune de trei capele proprii pentru priveghi, iar la cerere specialistii firmei va pot consilia si ajuta in intocmirea documentatiei necesara repatrierii. Cei 20 de ani de experienta isi spun cuvantul in fiecare zi de activitate, in acest moment firma reusind sa le ofere clientilor sai cele mai bune servicii de pe piata. Serviciile de transport sunt variate, de la transport funerar de acasa la capela firmei, la transport de acasa la cimitir, ori transport intern si extern al decedatului.
 • seby
 • 05.05.2013