Caminul de batrani Bunici Fericiti

Sos. Banatului, Nr. 35
Despre companie

Căminul de bătrâni « Bunici Fericiți » este situat în Chitila, aproape de Centura București și totuși departe de agitația capitalei. Imobilul în care operează căminul este o construcție nouă, pe trei nivele, fiind o locație primitoare și călduroasă..

Căminul dispune de camere cu 2, 3, 4 sau 6 paturi, încurajând și prin acest aspect socializarea. Fiecare cameră dispune de încălzire individuală și de aer condiționat.

Meniul zilnic este compus din 3 mese principale și 2 gustări. Încă din prima zi de cazare, seniorii vor discuta cu un specialist nutriționist care va concepe planul alimentar potrivit, luând în considerare atât starea de sănătate, cat și gusturile și preferințele acestora.

Căminul de bătrâni « Bunici Fericiți » dispune de o Zona de zi dotată cu o bibliotecă bogată, numeroase jocuri de societate și un spațiu generos pentru exerciții fizice, seri cinematice sau de dans. Oferim toate aceste facilități deoarece considerăm că socializarea, mișcarea și alimentația corectă sunt esențiale pentru calitatea vieții seniorilor cazați la noi.

 

Lasa un comentariu
Date de contact
Sos. Banatului, Nr. 35, Chitila, Judetul Ilfov
0755 *****
Statistica
0 aprecieri
186 vizualizari
0.00 / 0