Cablero

Calea Chisinaului Km 1
Articole
Foloseste cablul potrivit de la Cablero!
Foloseste cablul potrivit de la Cablero!
Daca lucrezi intr-un domeniu (industrie miniera, petroliera, extractiva) ce are legatura cu diferite instalatii de ridicat si tractat, cu ancorari, ghidaje pentru transmisii mecanice, cabluri de remorcare si ai nevoie de cabluri din otel mat, Cablero este solutia ta!
 • Bianca
 • 09.09.2013
Cablero va usureaza munca!
Cablero va usureaza munca!
Numeroase sunt activitatile care presupun transportarea unor materiale , produse sau utilaje care depasesc cu mult greutatea pe care o echipa de oameni ar putea sa o ridice.
 • Ana
 • 13.06.2014
Cablero – profesionistul sigurantei si calitatii!
Cablero – profesionistul sigurantei si calitatii!
Compania Cablero din Iasi va ofera cea mai completa si variata gama de cabluri din otel pentru diferite domenii de activitate, sisteme de ridicare si ancorare cu cabluri din otel si chingi textile.
 • Mirela Sturzoiu
 • 30.04.2013
Foloseste cablul potrivit de la Cablero!
Foloseste cablul potrivit de la Cablero!
Daca lucrezi intr-un domeniu (industrie miniera, petroliera, extractiva) ce are legatura cu diferite instalatii de ridicat si tractat, cu ancorari, ghidaje pentru transmisii mecanice, cabluri de remorcare si ai nevoie de cabluri din otel mat, Cablero este solutia ta! Acum, doar cu Cablero poti avea parte de produse la cele mai mici preturi si de o calitate garantata. Materia prima din care cablurile din otel mat sunt fabricate este conforma cu standardele ISO 2408 deoarece Cablero doreste sa-ti ofere produse utile si durabile
 • Bianca
 • 09.09.2013
Siguranta si eficienta in munca asigurata de Cablero
Siguranta si eficienta in munca asigurata de Cablero
In domeniile de activitate cu grad ridicat de risc, precum cele industriale sau de constructii, sunt necesare produse si echipamente de specialitate cu ajutorul carora sa se evite eficient accidentele de munca. Dar aceste echipamente au si un al rol in afara celui de protectie, si anume acela de a realiza cu succe operatiile necesare. In cursul acestui articol o sa discutam despre cabluri de tractiune din otel, prezentand avantajele utilizarii unor astfel de cabluri in cadrul diverselor operatii industriale si nu numai. Asadar, pentru a obtine mai multe informatii referitoare la aceste aspecte si nu numai, cititi randurile de mai jos.
 • Andrei Prescura
 • 15.01.2014
Cablero – Siguranta, calitate si performanta
Cablero – Siguranta, calitate si performanta
Forte de rupere foarte mari. Rezistente la strivire. Alungire scazuta. Timp mare de exploatare. Rezistente la uzura. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile de baza ale cablurilor de tractiune din otel, echipamente folosite cu precadere in domeniul industriei, ocupand un rol deosebit de important in productia siderurgica mondiala. Cablurile de tractiune pot fi utilizate in diferite zone de activitate precum exploatari forestiere, remorcare, planuri inclinate, constructii, instalatii de ridicat, motiv pentru care acestea sunt echipamente obligatorii acolo unde se doreste rezistenta, performanta si nu in ultimul rand siguranta.
 • Silvana Vorovenci
 • 11.12.2013
Cablero – Cabluri de tractiune pentru necesitatile fiecarui client!
Cablero – Cabluri de tractiune pentru necesitatile fiecarui client!
Industria necesita o gama ampla de echipamente pentru desfasurarea diferitelor activitati de zi cu zi. Tehnologia a avansat si multe utilaje au inceput sa apara si sa usureze toate activitatile de productie. Indiferent de inovatii, au existat unele echipamente care nu au disparut si care au continuat sa joace un rol important in industrie. Acestea sunt si cablurile de tractiune din otel. Ele indeplinesc toate conditiile de calitate, siguranta si performanta necesare diferitelor zone de operare. Daca vreti sa intrati in posesia celor mai bune cabluri de tractiune confectionate din otel, va recomandam cu incredere sa apelati la produsele fabricate si distribuite de firma Cablero din Iasi.
 • Adrian
 • 02.12.2013
Cablero te ajuta sa ridici totul
Cablero te ajuta sa ridici totul
Cauti un producator de cabluri de calitate superioara, realizate din otel zincat, pe care sa le achizitionezi la cele mai avantajoase preturi privind raportul calitate pret? Daca da, noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la cablurile de otel zincat produse si comercializate de catre firma ieseana de prestigiu, Cablero.
 • Oana Birgaoanu
 • 13.11.2013