Business Promotion

str. N. Balcescu, nr. 12
Despre companie

Business Promotion

 

Esti in cautarea unui loc de munca, a unui apartament, doresti sa-ti achizitionezi un autoturism sau pur si simplu vrei sa fi in permanenta la curent cu fenomenul de cerere si oferta de pe piata? E simplu, noi iti oferim raspunsul! Prin intermediul siteului De toate pentru toti, compania Business Promotion din Sibiu pune la dispozitia clientilor anunturi din toate domeniile de activitate: imobiliare, auto, moto, locuri de munca, cumparaturi, comert online, afaceri, casa si gradina, telefoane, computere, echipamente, utilaje, mobilier, etc.

Fiind de fapt un ziar de mica publicitate, De toate pentru toti, are un tiraj intr-o continuua crestere, aparand de 2 ori pe saptamana. Cererile si ofertele atasate raman vizibile pentru un anumit interval de timp. Anunturile ar trebui realizate in functie de evolutia concurentei si a ofertelor similare. Editia online a acestuia a aparut din anul 2009, fiind bazata pe un proces de perfectionare continuua.

Publicarea anunturilor pe site este gratuita iar in cazul in care iti doresti evidentierea acestora, anuntul poate aparea contra cost si sub forma de banner, avand o valabilitate de 15, 30 sau 45 de zile in functie de cerintele clientilor.

Anunturile provin din toata tara, nu numai din judetul Sibiu, raspunzand astfel solicitarilor si necesitatilor clientilor. Se pune mare accent pe calitate, din necesitatea de a oferi cele mai bune solutii, dand astfel dovada de profesionalism. Specialisti in domeniu iti stau la dispozitie, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie.


Lasa un comentariu
Date de contact
str. N. Balcescu, nr. 12, Sibiu, Judetul Sibiu (vezi harta)
0269 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3438 vizualizari
0.00 / 0