Happy Flower

Str. Arhiereu Calist. nr. 9, Sect. 2

Buchete mireasa Bucuresti

Buchete mireasa Bucuresti

 

Happy Flower Bucuresti concepe si realizeaza pentru dumneavoastra buchete de mireasa unice. Vino si alege-l pe cel potrivit pentru tine.

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra. Happy Flower va sta alaturi pentru a va oferi consultanta in alegerea potrivita a buchetului. Florile sunt intruchipari ale delicatetii si sensibilitatii, simboluri romantice si trebuie sa se potriveasca personalitatii dumneavoastra dar si cu tema nuntii.

Traditia spune ca o mireasa trebuie sa poarte ceva nou, ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat. Acest obicei provine din epoca victoriana si este respectat de mirese intocmai.

Ceva nou reprezinta succesul si norocul. Ca element nou se poate folosi rochia sau pantofii, insa cele mai multe mirese aleg sa poarte o bijuterie noua.

Ceva vechi reprezinta legatura cu familia si trecutul acestora. Articolul poate fi rochia purtata de un alt membru al familiei sau o bijuterie.

Ceva albastru simbolizeaza loialitatea si fidelitatea. Majoritatea mireselor aleg o panglica albastra, jartiera sau adauga albastru buchetului de flori.

Ceva imprumutat reprezinta sprijinul familiei si dragostea lor. Batista din dantela poate fi unul dintre obiectele imprumutate.

 

Cere oferta
Lasa un comentariu
Alte servicii
Aranjamente florale ocazii Aranjamente florale ocazii
Aranjamente florale ocazii   La Happy Flower veti putea gasi aranjamente florale pentru ocaziile speciale din viata dumneavoastra: nunti botezuri,…
Buchete mireasa Bucuresti Buchete mireasa Bucuresti
Buchete mireasa Bucuresti   Happy Flower Bucuresti concepe si realizeaza pentru dumneavoastra buchete de mireasa unice. Vino si alege-l pe cel potrivit…
Florarii in Bucuresti Florarii in Bucuresti
Florarii in Bucuresti   Daca esti in cautarea unei florarii in Bucuresti, Happy Flower este locul unde vei putea gasi tot ceea ce iti doresti. De…