Boshmobel

Str Pescarusului, Nr. 56
Despre companie

Boshmobel este o companie cu vasta experienta in realizarea de confectii din fier forjat, oferind pe piata de profil atat confectii metalice precum balustrade, garduri, copertine, usi, paturi, porti, copertine si balcoane din fier forjat, cat si snecuri pentru transportoarele de cereale. Inovatia in domeniu vine prin numeroasele modele de confectii realizate, care imbina armonios un design special, cu eleganta bine cunoscuta a fierului forjat.

Boshmobel activeaza pe piata inca din anul 1993, avand deci o experienta de 20 de ani in executia de snecuri si elemente din fier forjat. Echipamentele de care dispune compania si mana de lucru existenta contribuie la o calitate superioara a fiecarui produs si la notorietatea pe piata pe care o are in prezent. Firma este astazi printre cele mai cunoscute din Ialomita, la care clientii apeleaza pentru colaborari avantajoase si cu bune rezultate.

Daca doriti sa va bucurati de frumusetea rara a fierului forjat sau sa beneficiati de snecuri de calitate si rezistente, Boshmobel va sta oricand la dispozitie. Impreuna construim modele personalizate, care pun in valoare orice constructie si respecta necesitatile de fiabilitate.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str Pescarusului, Nr. 56, Tandarei, Judetul Ialomita (vezi harta)
0751-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2925 vizualizari
0.00 / 0