Biteco

Strada Rahovei, Nr. 25
Articole
Biteco. Top 10 avantaje ale alpinismului utilitar
Biteco. Top 10 avantaje ale alpinismului utilitar
Atunci cand ai inchiriat cladirea pentru a te stabili aici cu toate birourile firmei tale, nu te-ai gandit nici macar o secunda ca iti va ridica probleme din punct de vedere al curateniei, nu pentru partea de interior, cat pentru tot ceea ce inseamna exteriorul cladirii. Deoarece toata constructia se ridica pe mai multe nivele, nu ai alta solutie decat sa apelezi la o companie ce presteaza si servicii de alpinism utilitar, asta pe langa serviciile clasice de curatenie, de care vei avea nevoie cel mai des.
 • Oana Birgaoanu
 • 02.02.2014
Servicii de curatenie profesionala oferite de Biteco!
Servicii de curatenie profesionala oferite de Biteco!
Importanta mentinerii curateniei in spatiul in care ne aflam ne-a fost explicata si exemplificata inca de mici, de cand parintii “ne bateau la cap” sa ne facem curatenie in camera. Pe masura ce cresti, realizezi cat de important este sa te aflii intr-un spatiu ordonat, curat si aerisit. Desi poate fi uneori un proces lung si obositor, curatenia este genul de actiune pe care nu o poti “lasa pe maine”. Desigur, nu doar locuinta ta trebuie mentinuta in ordine, ci si cladirea in care lucrezi.
 • Zorina Constantinescu
 • 23.01.2014
Biteco – Alpinism utilitar la inaltime din toate punctele de vedere!
Biteco – Alpinism utilitar la inaltime din toate punctele de vedere!
Pentru majoritatea dintre noi este necesar sa stam cateva clipe in varful unei prapastii, a unui bloc sau a unei cladiri, pentru ca teama si frica fara masura sa ne dea tarcoale prin intregul nostru corp. Ei bine, daca noua ne sunt necesare cateva secunde pentru a cunoaste cu adevarat sensul cuvantului teama, atunci ce sa mai spunem despre acei muncitori pe care ii vedem zilnic prin orase, escaladand cele mai inalte constructii, de la zgarie-nori pana la diferite poduri. La o prima vedere ne temem si noi pentru siguranta lor, insa lucrurile sunt sub control pentru ei, intrucat aceasta este meseria lor. Sunt antrenati zi de zi pentru aceste activitati, sunt platiti pentru asta si, mai ales, sunt profesionisti in acest domeniu al alpinismului utilitar. Operatorii de alpinism utilitar fac asta aproape zilnic, an de an, fara resemnare la serviciu, adica pe cladiri, pe turnuri, furnale, silozuri, pe macarale gigant, pe orice concureaza cu norii; iar cand spunem zilnic, nu exageram cu nimic.
 • Adrian
 • 13.01.2014
O iarna este mai usoara si mai placuta cu serviciile de deszapezire Biteco!
O iarna este mai usoara si mai placuta cu serviciile de deszapezire Biteco!
Autostrazi inchise, sute de drumuri nationale, judetene si europene paralizate, cursurile la zeci de scoli suspendate, accidente din cauza starii soselelor necuratate, ambulante blocate pe diferite drumuri, iata doar cateva dintre urmarile pe care o iarna cu multa zapada le poate avea intr-o tara. Din pacate, de cele mai multe ori acea tara poarta un singur nume: Romania! Vrem sau nu sa recunoastem, suntem de departe lideri europeni la capitolul “tara prinsa in ofsaid” de intemperiile iernii: zapezi, polei, viscole, ger, ceata! Desi cei ce ne conduc vorbesc cam 9-10 luni/an de masurile pe care le-au luat impotriva zapezii, lucrurile stau mai tot timpul pe dos. Dupa o prima fulguiala mai serioasa, sute de drumuri sunt blocate, soferii sunt la capatul puterilor din cauza nervilor, iar cei ce ne conduc vin la televizor si ne zic cu seninatate: “Iarna ne-a luat si de aceasta data prin surprindere”.
 • Adrian
 • 18.12.2013
Servicii de curatenie profesionala asigurate de Biteco
Servicii de curatenie profesionala asigurate de Biteco
Serviciile de curatenie profesionale au inceput sa fie din ce in ce mai populare pe piata afacerilor din Romania, majoritatea companiilor recurgand la serviciile mentionate din comoditate dar si pentru a reduce anumite costuri de personal si nu numai. Optand pentru curatenie profesionala asigurata de o firma separata, companiile renunta la propirul departament ce era intrebuintat cu aceste operatii. Astfel dupa cum am si precizat deja se pot reduce costurile si se pot obtine servicii de calitate fara o implicare directa din partea angajatiilor firmei respective.
 • Andrei
 • 06.01.2014
Biteco. Top 4 unelte eficiente pentru deszapezire
Biteco. Top 4 unelte eficiente pentru deszapezire
Stiai ca in Japonia iarna nu vine niciodata pe nepregatite? In timp ce in Romania se utilizeaza inca plugurile si tractoarele pentru a deszapezi drumurile nationale, japonezii folosesc ustensile sofisticate, care curata perfect soseaua, iar pe laterale raman “munti” de zapada. Si pentru ca trebuie sa profiti de orice oportunitate, turistii dau bani grei pentru a putea vedea acesti “munti” si pentru a se fotografia cu minunatiile create de om.
 • Oana Birgaoanu
 • 18.12.2013
Biteco-Pentru un camin curat
Biteco-Pentru un camin curat
Un spatiu curat este un spatiu sanatos, iar un camin curat ofera confortul necesar. Dezordinea, inseamna multe batai de cap, efort considerabil atat fizic cat si financiar, si mai mult decat atat, o curatenie facuta in detaliu presupune multe ore pierdute, cu dezavantajul ca, rezultatele sunt insesizabile. Pentru cei care tin la aspectul caminului, si pun curatenia pe primul loc, exista o alternativa ideala, eficienta, rapida si economica: servicii de curatenie profesionala. Cu alte cuvinte, este modalitatea care te scapa de stresul inutil pe care il necesita curatenia, fie ca este vorba de locuinta ta sau de locul de munca.
 • Silvana Vorovenci
 • 10.12.2013
Biteco – Material antiderapant pentru a face uitata iarna grea!
Biteco – Material antiderapant pentru a face uitata iarna grea!
Produsul de sezon al firmei din Transilvania topeste si impiedica formarea poleiului si a ghetusului pe strazi dupa ninsori abundente, actionand ca material antiderapant. De asemenea, acesta topeste zapada si gheata mai rapid decat sarea. Nu in ultimul rand, acesta este mult mai putin coroziv decat sarea si nisipul. Actioneaza eficient la temperaturi scazute.
 • Adrian
 • 29.11.2013