Bisonsol

str. Clujului, nr.192
Despre companie

Bisonsol este una din cele mai importante companii din vestul Romaniei care executa lucrari de foraje, sisteme de irigatie si de captare a apei si sere pentru uz casnic sau uz profesional. Solutiile pe care le oferim vin in ajutorul persoanelor juridice, dar si fizice, care doresc sa realizeze investitii inteligente in domeniul agriculturii si altor industrii.

Pe langa lucrarile executate, Bisonsol ofera consultanta in alegerea sistemelor potrivite si distribuie si produse unice, cum sunt plasele si tepusele antipasari, care protejeaza cladirile de pasari. De asemenea, compania furnizeaza diverse elemente pentru puturile de apa, de la capace de puturi la dopuri de fund, filtre, tevi, fibrantratoare, reductii sau sisteme complete de tubare. Acestea sunt realizate din materiale rezistente, precum PVC-ul, inoxul sau sticla.

Inca din anul 2007, Bisonsol se remarca pe piata romaneasca prin produse de o calitate superioara, care ajuta agricultorii si persoanele ce au nevoie de o forare, captare si depozitare a apei eficienta, sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. Sistemele noastre de forare spre exemplu pot servi la alimentarea cu apa a unei intregi comune, astfel ca puteti apela la noi indiferent de anvergura lucrarii de care aveti nevoie.

Lasa un comentariu
Date de contact
str. Clujului, nr.192, Oradea, Judetul Bihor (vezi harta)
0743-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2279 vizualizari
0.00 / 0