Best Bride

Bld.Dacia, nr.119, sect.2
Articole
Rochia de mireasa sirena – atractia principala a oricarei nunti
Rochia de mireasa sirena – atractia principala a oricarei nunti
Nunta este un eveniment important in viata oricarei mirese si nu numai. Ea reprezinta un moment de trecere de la un statut la altul. Aceasta trecere este marcata atat de verighete, cat si de schimbarea numelui de familie. Dar cel mai important este sentimentul de a apartine cuiva, din punct de vedere al sentimentelor, pentru totdeauna. Atunci cand vine vorba de planificarea unei nunti, un rol important il joaca rochia de mireasa. Fiecare mireasa este speciala, prin urmare doreste ca rochia pe care o poarta sa fie speciala.
  • Bianca Hau
  • 15.03.2016
Rochie de mireasa sirena
Rochie de mireasa sirena
Aproape orice femeie viseaza la ziua in care va imbraca rochia de mireasa. Pentru multe femei, ziua in care se casatoresc este cea mai importanta din viata si se pregatesc pana la cele mai mici detalii ca totul sa iasa perfect si sa fie o zi de neuitat. Alegerea rochiei, este o decizie strict personala si subiectiva, iar viitoarea mireasa nu ar trebui sa se lase influentata de nimeni. Pe piata exista o gama foarte diversificata de modele, insa unul din cele mai apreciate este cel sirena. Foarte multe femei opteaza sa poarte o , datorita elegantei si rafinamentului conferit.
  • Bianca Hau
  • 11.03.2016
Pentru o nunta ca-n povesti alege rochii de mireasa de la Best Bride!
Pentru o nunta ca-n povesti alege rochii de mireasa de la Best Bride!
Ah, femeile, cine le intelege oare pe femei?! Anne Rice spunea ca “femeile sunt al doilea mister al omenirii” si nu putem decat sa-i dam dreptate, femeile raman un mister si nici macar Mel Gibson in celebrul sau film “What women want” nu a reusit sa descifreze eternul feminin. Insa daca vorbim despre nunti si femei, cert este ca toate reprezentantele sexului frumos isi doresc o nunta ca-n povesti, isi doresc rochii de mireasa de printese, il doresc pe Fat-Frumos si inca mai spera la un “happily after” care sa dureze pana la adanci batraneti.
  • Bianca Hau
  • 02.06.2015