Bery Fitness & Spa

Str.Elev Stefanescu Stefan 66
Despre companie

Bery Fitness & Spa este locatia ideala in cazul in care doriti sa va bucurati de relaxare, dar si atunci cand doriti sa va imbunatatiti starea de sanatate facand miscare sau sa va binedispuneti alegand celelalte servicii care se regasesc in oferta noastra. Plus ca va suntem aproape in 2 locatii: zona Iancului si Berceni.

Cladirile moderne din ambele locatii in care va asteptam pe fiecare dintre voi, sunt dotate cu aparatura si echipamente de ultima generatie, iar personalul nostru da dovada intotdeauna de amabilitate si profesionalism, avand o experienta de peste 8 ani in domeniul activitatilor sportive (fitness, inot, aerobic etc).

Scopul nostru este de a oferi tuturor clientilor un loc perfect in care sa va mentineti energia, sanatatea si un tonus excelent. Am reusit sa conturam un cadru agreabil astfel incat sa va simtiti bine de fiecare data cand ne treceti pragul.
La noi puteti beneficia de mai multe facilitati astfel ca in functie de preferinte sau de dispozitie, puteti opta cu incredere pentru: bazin de inot, personal trainer, sali de fitness si cardio etc.

Am construit un sistem modern de conditionare a aerului astfel incat sa asiguram temperatura si umiditatea optima pentru desfasurarea exercitiilor fizice. De asemenea, punem accentul de curatenie si igiena.
In decursul timpului am avut grija sa dam dovada de flexibilitate, fiind atenti la necesitatile si sugetiile clientilor nostri astfel incat satisfactia acestora sa fie maxima, alegand serviciile noastre, indiferent de locatia pe care o aleg dintre cele 2 unde suntem prezenti.

Bery Fitness&Spa Iancului - Str. Elev Stefanescu Stefan nr. 66, tel: (031) 405.16.33 • 0758.077.701

Bery Fitness&Spa Berceni - Str. Turnu Magurele 244 A, tel: (031) 438.19.02 • 0758.077.704

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Bazin de inot Bazin de inot
Daca sunteti in cautarea unui bazin de inot in zona Berceni sau in zona Iancului, va invitam sa vizitati complexul Bery Fitness & Spa pentru a va…
Club fitness Club fitness
Club fitness dotat cu echipamente performante si in care conditiile de igiena sa fie optime? Un club fitness in care personalul sa va intampine cu amabilitate…
Aqua gym Aqua gym
Aqua gym sau aqua fitness, aqua aerobic, aqua power? Aceste activitati sportive pot fi extrem de placute mai ales de catre iubitorii de apa, dar si de…
Sala fitness Bucuresti Sala fitness Bucuresti
Sunteti in cautare de sala fitness Bucuresti? Va invitam sa treceti pragul complexului Bery Fitness & Spa din Berceni si din zona Iancului si va asiguram…
Date de contact
Str.Elev Stefanescu Stefan 66, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
031 4*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
12780 vizualizari
0.00 / 0