Bentoflux

Str. Fabricii nr. 64
Articole
Bentoflux: Bentonite pentru turnatorii
Bentoflux: Bentonite pentru turnatorii
Activitatile industriale sunt de cele mai multe ori solicitante atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere psihic. Chiar daca optimizarea procesului de lucru se realizeaza prin automatizari diverse, in anumite domenii este greu sa inlocuiesti munca muncitorilor calificati si experimentati. Un astfel de domeniu este cel al turnatoriei, caz in care activitatile depuse sunt din cele mai diversificate. Aceasta ramura a industriei poate fi desigur gestionata doar de catre muncitori calificati si autorizati, fiecare activitate fiind realizata prin intermediul aparaturii de specialitate.
 • Andrei
 • 04.03.2014
Bentoflux Satu Mare – garantia calitatii!
Bentoflux Satu Mare – garantia calitatii!
Vrei materiale de constructii de calitate, vopsele de acoperire ori coloranti lichizi sau praf la cele mai bune preturi? Ai nevoie de bentonite, chituri, adezivi, lumanari sau mase plastice? Le gasesti pe toate in oferta societatii Bentoflux din Satu Mare!
 • Mirela Sturzoiu
 • 27.09.2013
Bentoflux – Utilizarile medicinale ale bentonitei
Bentoflux – Utilizarile medicinale ale bentonitei
Bentonita este termenul folosit pentru denumirea unor varietati de argile care au proprietatea de a se dilata si gelifica atunci cand sunt dispersate in apa. Aceasta a fost descoperita in Statele Unite ale Americii, in secolul 19, langa Fort Benton (de unde si numele). Folosita initial numai in forajul de titei, bentonita si-a gasit ulterior o larga aplicabilitate in constructiile civile. De asemenea, depozite de bentonita au fost descoperite si in alte parti ale lumii. Ce este important de retinut, este ca proprietatile bentonitelor provenite din surse diverse sunt diferite. De aceea trebuie sa se tina cont de aceste diferente atunci cand se decide folosirea unei anumite bentonite pentru un anumit scop. O firma din Romania care va pune la dispozitie numeroasele sortimente de bentonita (30 la numar) si fluxuri pentru turnatorii (24 de tipuri) este Bentoflux din Satu Mare.
 • Adrian
 • 16.01.2014
Bentoflux: 3 produse de top pentru animale perfect sanatoase
Bentoflux: 3 produse de top pentru animale perfect sanatoase
Ai o ferma zootehnica si iti doresti ca animalele tale sa fie tratate cat mai bine, sa le oferi o alimentatie corespunzatoare si o ingrijire adecvata? In ceea ce priveste alimentatia poti apela cu incredere la bentonita.
 • Oana Birgaoanu
 • 18.11.2013
Bentoflux – Bentonita de calitate pentru turnatorii
Bentoflux – Bentonita de calitate pentru turnatorii
Desi s-a infiintat ca firma de sine statatoare doar in 1991, compania Bentoflux are o istorie bogata, a carui inceput dateaza din prima parte a secolului XX. Construita initial ca o fabrica ce comercializa vopseluri, domeniul acesteia s-a schimbat radical ca urmare al celui de-al Doilea Razboi Mondial, moment in care firma isi face debutul pe piata serviciilor in ceea ce priveste prelucrarea bentonitei.
 • Alin
 • 13.05.2013
Bentoflux Baia Mare – garantia calitatii!
Bentoflux Baia Mare – garantia calitatii!
Ai nevoie de diferite materiale de constructii pentru lucrari diverse? Cauti vopsele de acoperire sau coloranti lichizi ori praf ?
 • Mirela Sturzoiu
 • 08.08.2013
Bentoflux – Traditie, calitate, eficienta
Bentoflux – Traditie, calitate, eficienta
Bentoflux este o firma cu o bogata istorie in spate. Fiind situata in Satu – Mare, existenta companiei dateaza inca din primele decenii ale secolului 20.
 • Dan Constantin
 • 03.07.2013