Avarie

Str. Bobalna, nr. 10, sector 5, Bucuresti
Despre companie

Expertii companiei Alta Marea - www.avarie.ro - vin in intampinarea voastra cu o serie de solutii eficiente si performante atunci cand vine vorba de lucrarile de montaj si reparatii instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice etc.
La sesizarea unei urgente nu trebuie decat sa intrati in legatura cu reprezentantii nostri, iar acestia vor ajunge la fata locului in cel mai scurt timp pentru asigurarea unor interventii eficiente si profesioniste.

Personalul companiei noastre este alcatuit numai din instalatori sanitari ce au o experienta vasta in domeniu, fapt ce garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor, cat in ceea ce priveste termenele reduse de executie. 
Ne puteti contacta, de asemeneam si pentru servicii de amenajari interioare si exterioare, constructii metalice, etc.

Nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii nostri sau puteti accesa pagina noastra de internet in orice moment pentru a afla mai multe detalii despre toate aspectele de interes. Va asteptam negresit solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta!

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Bobalna, nr. 10, sector 5, Bucuresti, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
021 4*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3650 vizualizari
0.00 / 0