Autorom Rent a Car

Sos. Bucuresti-Targoviste, nr.112, bl. PM8, Sc.1, Et.1, Ap.4
Articole
Inchirieri auto Bucuresti – Masini pe gustul tau, de la Autorom Rent a Car
Inchirieri auto Bucuresti – Masini pe gustul tau, de la Autorom Rent a Car
Vrei sa te plimbi peste tot, dar nu ai masina? Ajungi des prin Capitala si trebuie sa faci numeroase deplasari in diverse zone ale orasului? Eviti cat de mult posibil mijloacele de transport in comun? Atunci solutia ideala pentru tine consta in serviciul de inchirieri auto Bucuresti, pus la dispozitie de firma Autorom Rent a Car.
  • Bianca Hau
  • 13.01.2016
In concediu ai nevoie de inchirieri auto Bucuresti
In concediu ai nevoie de inchirieri auto Bucuresti
Vara a venit, concediile sunt aproape, iar placerile capitalei te asteapta. De la muzee si concerte, pentru cei cuminti, pana la distractie in cluburi, pentru tinerii fara griji, Bucurestiul iti ofera de toate, la fel cum te asteapta si cu un serviciu de top, inchirieri auto Bucuresti de la Autorom Rent, pentru atunci cand independenta fata de un mijloc de transport in comun este vitala pentru tine.
  • Oana Birgaoanu
  • 03.06.2015
Firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car
Firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car
Zilnic, in Romania peste 500 de turisti si persoane straine sunt in cautarea unor mijloace de transport prin intermediul carora sa isi poata desfasura activitatea, sau sa se poata deplasa prin tara fara a avea problemele clasice pe care trenul, metroul sau autobuzele le genereaza. Firma de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car ofera acest gen de servicii la cel mai mic tarif din tara, oferindu-va un intreg parc auto ce contine modele atat high-class, cat si urban sau chiar si all-tarrain. Practic de la Otopeni (unul din punctele noastre) puteti pleca direct in masina dorita spre aventura dumneavoastra.Serviciile noastre sunt adresate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. In cadrul acestui articol dorim sa trasam cateva dintre conditiile de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa apelati la serviciile firmei de inchirieri auto Otopeni Autorom Rent a Car.
  • Bianca Hau
  • 20.11.2015