Business Communications

Str. Martin Luther, nr.2, etj. 3, 30005
Articole
Business Communication: Tu stii totul despre afacerea ta? - See more at: http://www.net-biz.ro/business-communication-tu-stii-totul-despre-afacerea-ta
Business Communication: Tu stii totul despre afacerea ta? - See more at: http://www.net-biz.ro/business-communication-tu-stii-totul-despre-afacerea-ta
Pentru a avea succes in domeniul afacerilor, sau in oricare domeniu de activitate de alfel, trebuie ca in orice moment sa ai o viziune de ansamblu asupra lucrurilor care se petrec in cadrul companiei tale. Si daca vrei sa gestionezi intr-un mod profesionist activitatea companiei in cauza trebuie sa stapanesti foarte bine partea financiara si contabila. Pentru a obtine date exacte referitoare la situatia financiara completa trebuie insa sa soliciti ajutorul unor profesionisti care sa iti furnizeze un audit financiar.
 • Andrei Prescura
 • 21.11.2013
Alege Business Communication, iar fondurile europene vor fi mai aproape de tine!
Alege Business Communication, iar fondurile europene vor fi mai aproape de tine!
Aveti nevoie de servicii de audit pentru fondurile UE in Timisoara? Veniti la Business Communication si totul este ca si rezolvat! Profesionistii companiei noastre va pun la dispozitie doar servicii de calitate, care va vor satisface pe deplin. Corectitudinea si seriozitatea sunt doua atribute care ne caracterizeaza, iar datorita lor, multumirea voastra va fi inerenta. Datorita experientei dobandite in decursul anilor de existenta, compania noastra se poate mandri cu un portofoliu bogat al colaborarilor cu diferite societati care au beneficiat sau care inca mai beneficiaza de finantare nerambursabila. Acest lucru si nu numai, ne recomanda ca fiind cei indicati sa va furnizam serviciile de audit pentru fondurile UE, daca locuiti sau sunteti in Timisoara.
 • Anca Ionesei
 • 22.10.2013
Ajutorul financiar de care aveti nevoie dezvolatat de Business Comunication
Ajutorul financiar de care aveti nevoie dezvolatat de Business Comunication
Business Comunication isi are sediul in Timisoara, compania detinand in prezent numeroase parteneriate cu firme importante din Romania si nu numai. Programul principal oferit de companie (cel deja mentionat in liniile de mai sus) ofera o mai buna si usoara getiune a operatiilor ce tin de: planificarea activitatii de audit si a structurii dosarului in functie de fiecare misiune, exportul si importul dosarelor de audit, crearea unui numar nelimitat de foi de lucru, efectuarea unor operatii matematice si teste asupra fisierelor, esantionarea statistica a datelor, vizualizarea unor statistici cu privire la elementele dosarului, arhivarea si dezarhivarea dosarelor dar si alte activitati ce duc la realizarea unui audit financiar profesionist. Programul Bcomm Audit Manager dezvoltat de Business Comunication se adreseaza tuturor celor ce activeaza in domeniul financiar promitand usurarea muncii depuse in realizarea unui audit financiar. Dupa cum am spus si mai sus, auditul financiar reprezinta analiza completa si obiectiva a situatiei financiare a unei companii sau afaceri ceea ce inseamna ca procesul de realizare al auditului este unul complex, necesitand cunostiinte de specialitate dar si devotament. Asadar, un ajutor este mai mult decat apreciat, mai ales daca acest ajutor este sub forma unei aplicatii software ce poate fi rulata pe orice calculator.
 • Andrei
 • 04.10.2013
Business Communication Software – software profesional de audit intern!
Business Communication Software – software profesional de audit intern!
Nu stii cu cine sa colaborezi pentru solutii complete de software pentru fisiere de criptare si decriptare? Ai nevoie de diverse aplicatii informatice diverse dedicate auditorilor financiari si interni? Vrei suport specializat pentru desfasurarea activitatilor de audit ? Ai nevoie de exportul si importul dosarelor de audit, operatii matematice diverse si teste, esantioane statistice ale datelor ori de arhivarea si dezarhivarea dosarelor? In aceste situatii cel mai bun partener de care ai nevoie este Business Communication Software din Timisoara! Compania Business Communication Software este locul in care si-au dat intalnire specialistii auditului, mereu gata sa iti ofere o mana de ajutor.
 • Mirela Sturzoiu
 • 06.08.2013
Contabilitate si audit financiar
Contabilitate si audit financiar
Obiectivul general al unui audit financiar este sa furnizeze asigurarea ca situatiile financiare din cadrul unei societati comerciale, indiferent de domeniu sunt complete si intocmite cu acuratete. Tot in obiectivul auditului se constata daca operatiunile economice s-au efectuat in conformitate cu legile si reglementarile relevante in vigoare. Aceasta activitate de audit financiar si mai ales indeplinirea obiectivului sau presupune o activitate costisitoare. Fiind o activitate de asemenea anvergura auditul se clasifica si in functie de domeniul in care este realizat incepand cu cel financiar contabil si pana la auditul performantei, al sistemelor informatice sau a politicilor de securitate a datelor. Ceea ce este demn de remarcat este faptul ca cei ce realizeaza un audit financiar nu sunt responsabili pentru prevenirea si combaterea coruptiei, fraudei sau a erorilor chiar daca un audit anual poate impiedeca savarsirea de greseli si unele eventuale neglijente.
 • Bianca
 • 29.01.2013
Criptarea si decriptarea fisierelor sau securizarea informatiilor
Criptarea si decriptarea fisierelor sau securizarea informatiilor
Despre criptografie Istoria criptografiei incepe in urma cu mii de ani. In Irak s-a descoperit o tablita de lut criptata ce este datata din secolul XVI inainte de Hristos. Tehnicile de criptografie utilizate in trecut erau destinate operatorilor umani ce foloseau la calcule doar hartia si creionul pentru descifrarea textelor trimise. Epoca moderna aduce odata cu dezvoltarea tehnicii si a tehnologiei si aparitia masinilor de criptare. Este binecunoscuta istoria masinii de criptare folosita in perioada ultimului razboiului mondial de catre Germania si Japonia si a faptului ca britanicii reusisera sa afle codul de decriptare si astfel sa fie in posesia unor informatii deosebit de folositoare in acele vremuri de razboi. O mare problema pentru britanici in urma spargerii codului de criptare era cum sa foloseasca informatiile obtinute in avantajul lor, fara ca Germania sa afle ca sunt interceptati si sa schimbe modalitatea de criptare, respectiv decriptare.
 • Oana Birgaoanu
 • 28.03.2013
Business Communication expertul tau in auditul financiar
Business Communication expertul tau in auditul financiar
Esti in cautarea unei firme care sa ofere servicii complete de audit in domeniul financiar? Nimic mai simplu pentru tine. Noi iti recomandam firma Business Communication din Timisoara, firma ce s-a remarcat in ultimii ani prin seriozitatea si profesionalismul de care da dovada in relatiile cu clientii sai. Organizatiile economice si sociale au produs intotdeauna informatii contabil financiare. Nevoia de a verifica aceste informatii implica un control al conturilor, o revizuire a acestora si o examinare critica efectuata de persoane de specialitate independente. Realizarea oricarei misiuni de audit la organizatiile economice, implica existenta unor reguli precise, formalizate, cunoscute si acceptate de emitatorii si receptorii informatiei supuse auditului. Auditul financiar este activitatea de examinare in vederea exprimarii de catre auditorii financiari a unei opinii asupra situatiilor financiare, in conformitate cu standardele de audit, armonizate cu standardele internationale de audit si adoptate de Camera Auditorilor Financiare din Romania.
 • seby
 • 23.05.2013
Business Comunication – un adevarat sprijin pentru auditorii interni si financiari
Business Comunication – un adevarat sprijin pentru auditorii interni si financiari
Lucrati in domeniul auditului financiar si intern si aveti nevoie de o aplicatie informatica creata in scopul sa ajute auditorii?
 • Dan Constantin
 • 04.09.2013