Astron

Str. Sergent Constantin Musat, nr. 52A
Despre companie

Compania Astron este reprezentata prin magazinul online Mediterranean Food, unde clientii pot gasi cu usurinta o gama variata de produse cu specific mediteranean. Pe langa produsele specifice, precum uleiul de masline si masline de cea mai buna calitate, magazinul distribuie condimente mediteraneene, sare marina iodata, oteturi balsamice, paste fainoase, alune, arahide, fistic, dulciuri specifice grecesti, dar si branzeturi din lapte de capra si de oaie.

Astron are o experienta vasta in activitatea de comert, construita incepand cu anul 2006. In timp au fost selectionate cele mai cunoscute marci de pe piata, care garanteaza cele mai bune metode de obtinere a produsului alimentar si de conservare a lui. In prezent, firma comercializeaza produse alimentare cu specific mediteranean produse de: Chion, Helios, Kraft Food Hellas-Pavlidis, Fino, Ekfyseos, Nestle Hellas, Terra Creta si alti producatori cunoscuti.

Bucatele preparate in restaurante s-au diversificat si ele, astfel ca bucatarii care gatesc mancaruri cu specific grecesc pot apela cu incredere la magazinul online Mediterranean Food. Cantitatile ce pot fi livrate nu sunt limitate, astfel ca orice persoana care activeaza in domeniul Horeca va putea sa-si imbogateasca stocurile comandand online.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Sergent Constantin Musat, nr. 52A, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0214-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2070 vizualizari
0.00 / 0