Z&Z Piro

Str. Majláth G.K. Nr. 1/6

Asfalt rece

Asfalt rece

 

Asfaltul rece (RRD) este un material mixt, compus din combinarea produsului englezesc Emcol Mixing Liquid cu diferite materiale naturale autohtone. Lichidul de mixare este realizat de firma partenera Emcol din Marea Britanie, si este de o calitate superioara altor produsi de acelasi gen existenti pe piata in acest moment.

Acest tip de asfalt este adecvat diverselor reparatii de intretinere a drumurilor, pistelor de aeroport sau a altor suprafete degradate din beton sau diferite mixturi pe baza de asfalt. Tehnologia simpla si eficienta, producand rezultate durabile, asigura numai rezultate de exceptie, motiv pentru care compania Z&Z Piro a devenit in timp o imagine a succesului si profesionalismului.

Cu o vasta gama de aplicatii si extrem de rezistent la variatiunile de temperatura, asfaltul rece este un material al viitorului, si este folosit cu maximum de eficienta chiar acum! Il puteti utiliza si dumneavoastra. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!

Lasa un comentariu
Alte produse
Asfalt rece Asfalt rece
Produse Z&Z Piro
Asfalt rece   Asfaltul rece (RRD) este un material mixt, compus din combinarea produsului englezesc Emcol Mixing Liquid cu diferite materiale naturale…
Produse balastiera Produse balastiera
Produse Z&Z Piro
Produse balastiera   Produsele de balastiera de tipul nisipului si pietrisurilor, oferite de compania Z&Z Piro din Miercurea Ciuc, sunt de cea…