As Piscine

Splai Penes Curcanul, nr. 4-5, in curtea Azur
Articole
Piscine metalice de la expertii As Piscine!
Piscine metalice de la expertii As Piscine!
Daca vrei sa achizitionezi piscine metalice, compania As Piscine iti ofera tot ce ai nevoie. Cu o vasta experienta in domeniu, compania As Piscine iti ofera o varietate de piscine metalice in Timisoara, pe care le poti gasi in diferite forme si dimensiuni si pe care le poti utiliza pentru interior sau exterior, in functie de necesitatile si spatiul de care dispune fiecare.
 • Lavinia Bilba
 • 05.08.2014
As Piscine stie totul despre piscine!
As Piscine stie totul despre piscine!
Fie ca esti in cautarea unor piscine interioare, piscine modulare, din fibra de sticla sau minipiscine, As Piscine iti ofera o varietate de astfel de produse pentru a satisface toate exigentele si necesitatile tale in acest domeniu. Fiind un profesionist in aceasta sfera de activitate, As Piscine ofera nu doar produse de calitate superioara, dar si toate serviciile si intreaga asistenta pentru cei care detin piscine in Timisoara sau pentru cei care inca nu au si vor sa detina o piscina personala. As Piscine iti asigura rasfatul si calitatea de care ai nevoie!
 • Lavinia Bilba
 • 14.12.2014
As Piscine – 4 pasi pentru piscine personalizate!
As Piscine – 4 pasi pentru piscine personalizate!
As Piscine ofera solutii complete in materie de piscine, atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Piscine modulare, piscine monobloc din fibra de sticla, minipiscine, piscine interioare, toate acestea iti sunt puse la dispozitie de As Piscine, furnizorul tau de confort!
 • Silvana Vorovenci
 • 03.12.2014
As Piscine: piscine intr-o gama completa! Tu pe care o alegi?
As Piscine: piscine intr-o gama completa! Tu pe care o alegi?
Cauti piscine la preturi mici insa de calitate? Ai nevoie de sprijinul unui as in domeniu. Cu alte cuvinte apeleaza la AS Piscine, compania care-ti ofera intreaga sa experienta pentru a te ajuta sa faci investitia optima. De asemenea, As Piscine iti ofera si solutii pentru amplasarea si construirea piscinelor publice, sau pentru centrele SPA si Wellness.
 • Silvana Vorovenci
 • 30.10.2014
Oferta verii vine de la As Piscine: piscina ovala la un pret unic!
Oferta verii vine de la As Piscine: piscina ovala la un pret unic!
Intampina vara asa cum se cuvine si accesorizeaza-ti gradina cu o piscina ovala fabricata de As Piscine dupa cele mai inalte standarde in domeniu!
 • Silvana Vorovenci
 • 24.04.2014
Piscina complet dotata – oferta speciala de vara
Piscina complet dotata – oferta speciala de vara
Ti-e dor de vara, de soare si de apa marii? Ce zici, o oferta speciala de la As Piscine ar merge? Asa cu a promis, As Piscine se tine de cuvant si vine in intampinarea tuturor iubitorilor de balaceala cu surprize inedite de primavara. Primavara, primavara, insa cu aceasta supriza vara incepe inca din luna aprilie, cald sa fie ca sa te poti bucura de noua achizitie: o piscina complet dotata! - See more at: http://www.net-biz.ro/piscina-complet-dotata-oferta-speciala-de-vara/#sthash.kcu5y6sU.dpuf
 • Oana Birgaoanu
 • 10.04.2014
As Piscine iti ofera propria piscina!
As Piscine iti ofera propria piscina!
Odata cu apropierea anotimpului cald, parca singurul lucru pe care ti-l doresti este sa iti petreci fiecare clipa libera cu cocktailul preferat in mana, langa piscina, sau innotand si bucurandu-te de apa. Din nefericirire, putini sunt cei care au norocul de a locui langa mare sau cei care isi permit sa mearga zi de zi la stranduri si piscine publice; in cazul in care nu ai nici timpul necesar, nici resursele financiare pentru a te deplasa in fiecare zi in alta locatie, ce iti ramane de facut? Ei bine, in cazul in care ai spatiul necesar, raspunsul este unul simplu: construieste-ti propria piscina! In acest scop, firma As Piscine iti pune la dispozitie o multitudine de posibilitati, printre care si piscine monobloc din fibra de sticla!
 • Zorina Constantinescu
 • 31.03.2014
As Piscine – Piscine monobloc pentru confort desavarsit!
As Piscine – Piscine monobloc pentru confort desavarsit!
Treptat, piscina nu mai este nici in Romania un vis irealizabil. Oamenii isi doresc tot mai mult sa locuiasca in case mari, cu gradini frumoase, pline de flori, unde sa petreaca clipe placute la aer curat alaturi de cei dragi. Dar cel mai atragator accesoriu al unei gradini il reprezinta piscina, locul in care ne bucuram de relaxare, armonie si tihna. Exista, astazi, solutii constructive de piscine pentru toate buzunarele, in asa fel incat sa ne putem racori de arsita verii. Pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc o piscina proprie si vor sa se poata bucura de ea oricand, fara a fi nevoiti sa se deplaseze, firma As Piscine din Timisoara are solutia optima prin oferta facuta potentialilor clienti constand in piscine monobloc din fibra de sticla. - See more at: http://www.construct-biz.ro/piscine-piscine-monobloc-pentru-confort-desavarsit/#sthash.aOk2wvZ1.dpuf
 • Adrian Baciu
 • 07.03.2014