ARVES COM

Str. Marasesti, nr. 44
Despre companie

Editura Arves a fost înființată în anul 2000. Situată în Craiova  județul Dolj, își propune să efectueze servicii de editare și tipărire, producție de cărți școlare și auxiliare didactice la standarde cât mai înalte.

Compania noastră are un personal de 21 angajați. Structura firmei, flexibilitatea acesteia precum și diversitatea produselor și serviciilor, permite adaptarea continuă la schimbarile și cererile pieței din țara noastră.

Toate produsele și serviciile companiei noastre sunt controlate și evaluate după un plan bine stabilit anterior. Toți angajații sunt orientați către rezultate excepționale și acționează decisiv pentru a le obține.

Vânzările mereu în creștere, bazate pe produse și servicii extrem de variate, ne oferă posibilitatea de a susține ideea că putem fi un viitor partener de încredere pentru dumneavoastră.

Realizăm orice material publicitar  tipărit, cu grafica, forma, suportul şi în tirajul de care dumneavoastră aveţi nevoie.
Linia noastră  de producţie  pentru tipar  offset, în  2  şi 4 grupuri de culoare, satisface  cerinţele  dumneavoastră  pentru lucrări  în  tiraje medii şi mari.
Tipărim pe suport de hârtie sau carton offset, dublu şi triplu cretat,  cartoane colorate în masă, cartoane cromo, duplex, hârtie specială pentru etichete,  hârtie autocopiativă, autocolantă , între 60 şi 350 gr/mp, în format maxim de 70x100 cm. 

Grupul  Arves  prin  structura firmei, flexibilitatea acesteia precum şi diversitatea produselor şi serviciilor de calitate, permite adaptarea continuă la schimbările şi cererile pieţei din ţara noastră.

Colaborând cu Tipografia ARVES veţi beneficia de produse de cea mai bună calitate. 
Credem că o cooperare între noi şi dumneavoastră, poate fi reciproc avantajoasă.
Contactaţi-ne chiar azi pentru a obţine mai multe detalii despre produsele firmei noastre!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
EDUCAŢIA PENTRU PREVENIREA FACTORILOR DE RISC EDUCAŢIA PENTRU PREVENIREA FACTORILOR DE RISC
Psihologie-Pedagogie
EDUCAŢIA PENTRU PREVENIREA FACTORILOR DE RISC cuprinde informaţii despre: educaţia pentru prevenirea factorilor de risc, consilierea pentru prevenirea…
Educație pentru sănătate mentală și emoțională Educație pentru sănătate mentală și emoțională
Psihologie-Pedagogie
EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE MENTALĂ ŞI EMOŢIONALĂ este un ghid metodologic pentru pregătirea cadrelor didactice care cuprinde informaţii legate de: educaţia…
Procesul instructiv-educativ în școal modernă Procesul instructiv-educativ în școal modernă
Psihologie-Pedagogie
PROCESUL INSTRUCTIV-EDUCATIV ÎN ŞCOALA MODERNĂ cuprinde: aspecte ale învăţării şcolare, norme şi reguli de igienă şcolară, schema orară, influenţa…
Școala și consilierea părinților Școala și consilierea părinților
Psihologie-Pedagogie
ŞCOALA ŞI CONSILIEREA PĂRINŢILOR cuprinde informaţii referitoare la: caracteristici bio-psihice ale copiilor de vârstă şcolară, aspecte ale comunicării…
Date de contact
Str. Marasesti, nr. 44, Craiova, Judetul Dolj (vezi harta)
07491*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9 - 17
  • Sambata - Duminica Inchis
Statistica
0 aprecieri
11975 vizualizari
0.00 / 0