Artodemos

Str. Aurel Vlaicu nr.62, bl.A8, sc.1, et.1, ap.6
Despre companie

Cu sediul in Cluj-Napoca, firma Artodemos se ocupa cu producerea si comercializarea lumanarilor sculptate pentru evenimente si sarbatori dintre cele mai diverse. Produsele obtinute sunt distribuite in orice zona a tarii, prin intermediul serviciilor de curierat.

In procesul de fabricare al acestora sunt utilizate doar materiale de calitate superioara: parafina non-toxica si ceara vegetala sau de palmier pentru rezistenta sporita. Lumanarile sunt realizate manual, de catre o echipa formata din persoane special instruite in domeniu.

Artodemos sta la dispozitia clientilor sai pentru fabricarea unor lumanari care satisfac pe deplin exigentele acestora. Se pune accent pe respectarea preferintelor in materie de design, paleta cromatica si alte aspecte asemanatoare. Modele mai simple sau mai sofisticate, lumanarile marca Artodemos se remarca prin finete, eleganta si nu in ultimul rand, bun gust.

De asemenea, firma comercializeaza si o gama variata de obiecte decorative, confectionate din diverse materiale, tablouri, precum si materia prima si uneltele necesare pentru realizarea lumanarilor sculptate.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Aurel Vlaicu nr.62, bl.A8, sc.1, et.1, ap.6, Cluj-Napoca, Judetul Cluj (vezi harta)
0745 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
1296 vizualizari
0.00 / 0