Art Inox Grup

Str. Spartacus nr 5,sector 2, Bucuresti
Articole
Malaxoare de la Art Inox Grup!
Malaxoare de la Art Inox Grup!
Cei care sunt in cautare de malaxoare, Art Inox Grup ofera o varietate de astfel de produse pentru cei care lucreaza in industria alimentara si cea farmaceutica. Oferite la preturi convenabile, aceste utilaje sunt fiabile si performante
  • Lavinia Bilba
  • 13.10.2014
Obtine productivitate crescuta cu omogenizatoare Art Inox Grup!
Obtine productivitate crescuta cu omogenizatoare Art Inox Grup!
Urmaresti cresterea productivitatii in domeniul industrial, si totodata reducerea costurilor? Este timpul sa-ti indrepti atentia spre echipamente cu adevarat performante, capabile sa ofere randament maxim in orice situatii si in orice activitati de productie. Lucrezi in domeniul alimentar sau farmaceutic si vrei sa obtii eficienta cu minimum de costuri? Alege omogenizatoare care sa realizeze o framantare intensiva si dinamica, indiferent de compozitie.
  • SILVANA VOROVENCI
  • 20.11.2014
Opteaza pentru malaxoare de la Art Inox Grup!
Opteaza pentru malaxoare de la Art Inox Grup!
Daca lucrezi in domeniul alimentar sau farmaceutic, cu siguranta ai nevoie de echipamente, utilaje si dispozitive performante care sa iti ureze munca si sa iti permita sa dezvolti cat mai bine afacerea, oferind partenerilor si colaboratorilor cele mai bune malaxoare. Art Inox Grup este o companie de renume care ofera o gama larga de produse pentru cei care lucreaza in acest domeniu. Utilajele oferite la preturi accesibile sunt fiabile, performante si isi indeplinesc sarcinile cat mai fidel. Malaxoarele de acest fel sunt cele mai necesare si utile echipamente in diverse industrii.
  • Lavinia Bilba
  • 17.11.2014