Arrp

Str. Lapusului nr. 5A
Despre companie

Arrp

 

Societatea Arrp s-a infiintat in anul 1999 in Baia Mare si are ca activitate principala fabricarea produselor din cauciuc. In toti acesti ani firma noastra a inceput sa isi mareasca eforturile si resursele pentru a dezvolta aceasta activitate, astfel gama noastra de produse a devenit sa fie tot mai diversificata pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

Produsele principale pe care le comercializam se impart in diverse piese caucicate pentru pompe, mecanisme celule flotare de 2.8 mc si 5.7 mc, piese de schimb pentru pompe PV 2 de 1/2 toli, vane de cauciuc, roti din cauciuc si captuseli din cauciuc pentru mori cu bile.  Toate aceste piese pe care vi le prezentam se pot executa si la comanda dupa preferintele clientului.

In societatea noastra pe langa comercializarea de piese fabricate din cauciuc, efectuam si servicii complete de montaj si reparatii pentru toate piesele confectionate de catre firma noastra, amestec de cauciuc, confectii de matrite, prelucrari de metalice, confectii de stante si confectii de armaturi metalice.

Firma noastra are in componenta numai oameni care au o experienta bogata in acest domeniu, asigurand in acest fel calitate dorita pentru produse, astfel incat sa satisfaca toate nevoile clientiilor.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Piese cauciuc pompe Piese cauciuc pompe
Produse cauciuc
Piese cauciuc pompe   Sunteti in cautarea de piese din cauciuc pentru diverse pompe ? Arrp Baia Mare este sursa ta de produse confectionate din cauciuc.…
Date de contact
Str. Lapusului nr. 5A, Baia Mare, Judetul Maramures (vezi harta)
0262.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2344 vizualizari
0.00 / 0