Arexim Audit

Str. Ing. Nicolae Slăniceanu, nr. 28, Sector 2
Articole
Arexim Audit – Solutii profesionale de calitate in domeniul auditului financiar!
Arexim Audit – Solutii profesionale de calitate in domeniul auditului financiar!
Accentuarea conflictului de interese existent intre preparatorii informatiei contabile (managerii) si utilizatorii acesteia (actionarii, creditorii, statul, salariatii si altii) a condus la necesitatea ca intre aceste doua categorii sa se interpuna auditorul, in calitatea sa de profesionist de inalta clasa, cu o pregatire teoretica superioara, avand calitati morale si o etica profesionala ireprosabila, precum si experienta, competenta si autoritate recunoscute in domeniu. In aceste conditii, rolul auditorilor este extrem de important, deoarece prin misiunea lor trebuie conciliate interesele utilizatorilor cu cele ale preparatorilor de conturi, auditorii avand misiunea sa adopte o atitudine de neutralitate, pentru a se asigura ca ei propun utilizatorilor, indiferent cine sunt acestia, o vedere realista a situatiei financiare si a performantelor economice ale intreprinderii.
 • Adrian Baciu
 • 27.02.2014
Arexim Audit: Audit financiar in Bucuresti
Arexim Audit: Audit financiar in Bucuresti
Administrarea unei afaceri nu presupune doar gasirea solutiilor optime pentru desfasurarea activitatiilor si pentru oferirea celor mai bune servicii clientilor dumneavoastra. Dupa cum bine stim, pentru ca o afacere sa fie legala si de succes ea trebuie sa tina cont de anumite reguli si prevederi, specificate in Legislatia din Romania. In acelasi timp, in acest context, partea financiara are o importanta deosebita pentru ca de aceasta ramura sunt strans legate atat problemele dar si reusitele unei afaceri. Asadar, pentru a atinge succesul pe care il doriti trebuie sa aveti o analiza completa, exacta si obiectiva asupra situatiei financiare a companiei dumneavoastra. - See more at: http://www.biz-smart.ro/arexim-audit-audit-financiar-bucuresti/#sthash.YEjxPD5u.dpuf
 • Andrei Prescura
 • 13.03.2014
Arexim Audit: Ajutorul financiar de care ai nevoie
Arexim Audit: Ajutorul financiar de care ai nevoie
Buna gestionare a activitatii unei companii, sau succesul in domeniul afacerilor, nu depinde doar de produsele sau serviciile pe care le oferiti clientilor dumneavoastra. Pentru a obtine profitul pe care il aveti in vedere trebuie sa implementati solutii eficiente care sa optimizeze activitatiile desfasurate si care sa reduca costurile generale ale companiei in cauza. Dar pentru a putea realiza aceste lucruri mai intai trebuie sa aveti o viziune obiectiva de ansamblu asupra situatiei financiare a companiei dumneavoastra. In acest fel puteti lua deciziile potrivite, puteti evita investitiile nerecomandate, puteti optimiza performantele si puteti evita situatiile neplacute precum colapsul financiar sau intrarea in insolventa.
 • Andrei
 • 30.01.2014
Arexim Audit- Imbunatateste performantele companiei tale
Arexim Audit- Imbunatateste performantele companiei tale
Esti in cautarea unor solutii menite sa imbunatateasca productivitatea companiei tale? Doresti organizarea personalului si a intregii echipe astfel incat sa raspunda cu succes cerintelor companiei? Vrei o monitorizare si o evaluare completa si corecta a intregii activitati? Secretul se afla in managementul resurselor umane, activitatea raspunzatoare de toate decizile si actiunile care afecteaza relatia dintre o organizatie si membrii ei. In fond, forta de munca este fara indoiala cea mai importanta resursa din cadrul unei firme. Astfel, utilizarea eficienta a fortei de munca si posibilitatile de evaluare a angajatilor, derularea unor programe adecvate pentru pregatirea acestora, sunt doar cateva din atributiile serviciilor de management al resurselor umane. Asadar, pentru toate acestea ai nevoie de sprijinul unor speicalisti, gata sa-ti ofere solutii optime in acest domeniu.
 • Silvana Vorovenci
 • 19.02.2014
Arexim Audit iti ofera servicii de audit financiar!
Arexim Audit iti ofera servicii de audit financiar!
In cazul in care detii o afacere, este recomandat sa stii in permanenta care este situatia financiara in care te aflii. Pentru a obtine periodic toate informatiile necesare asupra acestei probleme, trebuie sa apelezi la ajutorul unor adevarati experti in domeniul financiar. In cazul in care vrei sa ai la dispozitie o perspectiva proaspata, din exterior, asupra situatiei financiare si a modului de organizare a contabilitatii in cadrul companiei tale, iti recomandam sa apelezi cu incredere la serviciile de audit financiar oferite de firma Arexim Audit.
 • Zorina Constantinescu
 • 20.02.2014
Cine te sustine financiar in afacerea pe care o conduci? – Arexim Audit
Cine te sustine financiar in afacerea pe care o conduci? – Arexim Audit
Stim cu totii cat de important este bugetul pentru a pune bazele unei afaceri, pentru a va dezvolta business-ul pe care il conduceti deja sau pentru a-l salva de la faliment. Problema este ca de cele mai multe ori, intreprinzatorii nu dispun de sumele de bani respective si trebuie sa caute diferite modalitati de a le obtine. Aceasta problema devine inexistenta, daca reusiti sa obtineti fondurile europene deja faimoase pentru avantajele pe care vi le ofera. Compania Arexim Audit din Bucuresti va pune la dispozitie servicii eficiente de consultanta accesare finantari europene, la preturi avantajoase. Fondurile europene reprezinta un instrument important care poate duce la eliminarea disparitatii economice si sociale intre regiuni si la obtinerea coeziunii, dar din pacate nu multi dintre intreprinzatorii romani apeleaza la aceasta solutie, in ciuda numeroaselor beneficii de care s-ar bucura.
 • Anca Ionesei
 • 30.01.2014
Arexim Audit – Iti tine contabilitatea!
Arexim Audit – Iti tine contabilitatea!
Tinerea contabilitatii este un procedeu complex care permite organizarea societatii pentru a avea un control bun asupra bunurilor necesare derularii afacerii, dar si a veniturilor si cheltuielilor aferente.
 • Lavinia Bilba
 • 16.01.2014
Arexim Audit-Consultanta de care ai nevoie
Arexim Audit-Consultanta de care ai nevoie
Pentru dezvoltarea unei afaceri este nevoie intodeauna de finantari pe masura si sprijin din partea partenerilor si a finantatorilor. Ca stat membru a Uniunii Europene, Romania a beneficiat in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 de miliarde de Euro. Un privilegiu de care s-au bucurata atat investitorii privati cat si sectorul public ce activeaza in numeroase domenii. Fie ca iti desfasori activitatea in turism, cultura, transport, fie in alte arii, afla ca si tu te poti bucura de un sprijin financiar substantial. Pentru aceasta ai nevoie de o consultanta eficienta, specializata si de real ajutor pentru ca realizarea unei documentatii complete presupune o munca laborioasa si vaste cunostinte in domeniu.
 • Silvana Vorovenci
 • 14.01.2014