Apache Deco

Bd. Timisoara, nr. 26Z, sector 6, complexul Plaza Romania
Despre companie

Apache Deco  

 

Firma Apache Deco din Bucuresti si-a dedicat intreaga activitate organizarii de evenimente speciale si crearii ornamentelor pentru nunti, botezuri, receptii si petreceri.

Pe langa acestea Apache Deco are si o vasta experineta in realizare aranjamentelor naturale pentru interior dar si pentru amenajerea spatiilor exterioare precum gradinile.

Realizate in vase cu diferite caracteristici si cu flori naturale, aranjamentele decorative se potrivesc spatiilor interioare din casa, hotel sau birou. Puteti de asemenea sa optati si pentru aranjamentele ikebana din flori uscate, care pot aduce un plus de eleganta si rafinament spatiului interior. Aranjamentele ikebana sunt renumite datorita frumusetii imbinata cu arta japoneza.

In plus firma Apache Deco va ofera si posibilitatea de a trimite un buchet de flori unei persoane dragi la orice adresa din Bucuresti, astfel puteti face o surpriza placuta iubitei, sotiei sau mamei dumneavoastra.

Cat despre organizarea evenimentelor importante pentru dumneavoastra, specialistii Apach Deco stiu sa creeze mediul perfect de desfasurare a unui eveniment memorabil.

Pentru crearea evenimentului perfect din punct de vedere organizational si decorativ, specialistii Apach Deco sunt cea mai buna alegere!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Aranjamente ikebana din flori uscate Aranjamente ikebana din flori uscate
Produse Apache Deco
Aranjamente ikebana din flori uscate     Pentru decorarea casei in stil japonez, va recomandam aranjamentele ikebana din flori uscate oferite…
Plante ornamentale Bucuresti Plante ornamentale Bucuresti
Produse Apache Deco
Plante ornamentale Bucuresti    Pentru iubitorii de plante ornamentale, firma Apach Deco din Bucuresti furnizeaza o gama variata de astfel de…
Ultimele servicii
Amenajare gradina Bucuresti Amenajare gradina Bucuresti
Amenajare gradina Bucuresti     Doriti sa va amenajati gradina casei? Indiferent ca locuiti in Bucuresti sau in imprejurimi Apache Deco are…
Date de contact
Bd. Timisoara, nr. 26Z, sector 6, complexul Plaza Romania, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0723.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4652 vizualizari
0.00 / 0