Angels Gastronomia Deluxe Srl

Liviu Rebreanu
Despre companie
Cu noi mancati sanatos! Acordam o importanta maxima in prepararea produselor noastre, punem suflet in ceea ce facem, incat sa fiti multumiti de ceea ce va oferim. Pregatim masa de pranz pentru angajatii diferitelor firme cat si copiilor de la gradinite sau after-school! Societatea noastra a fost infiintata in anul 2007 si inca de la inceput ne-am dedicat serviciilor de catering dedicate copiilor. In prezent lucram cu afterschool si before school de la diferite gradinite de stat si private, precum si cu diferite firme in ceea ce priveste masa de pranz. Firma noastra are profil de catering si include drept de fabricare a tuturor preparatelor culinare de orice fel si prosesare de produse alimentare, asigurare a serviciilor de alimentatie destinate revanzarii, bazate pe aranjamente contractuale cu clientul. Preparatele noastre sunt procesate prin metoda de fierbere, coacere, inabusire. Prajire numai la cerere. O atentie deosebita acordam materiilor prime folosite la prepararea mancarurilor, de aceea folosim numai legume proaspete, iar pentru perioada iernii ne gospodarim singuri in ceea ce priveste zarzavaturile, bulionul, borsul pentru acrit ciorbite, muraturi, etc. Activitatea de productie este supervizata de conducere si de unitatile sanitar-veterinare de control care ne controleaza permanent in pastrarea igienii si sigurantei alimentare. Personalul este sanatos din punct de vedere medical si controlat prin medicina muncii. Preparatele culinare sunt insotite de aviz de insotire a marfii si declaratie de conformitate prin care societatea atesata calitatea cantitatea si prospetimea preparatelor procesate in bucataria noastra. In speranta unei viitoare colaborari va stam la dispozitie. Va poftim sa ne cunoasteti! Produse si servicii: servicii catering Tipul companiei: Prestator servicii Piata de desfacere: Romania Nr angajati: mai putin de 5 Certificate: Avize sanitar-veterinare,autorizatie de functionare sanitar-veterinara,etc Anul infiintarii: 2007
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Platou rece Platou rece
Aperitive
Platou rece: cascaval muschi file, salam Sibiu, ceafa de porc afumata, branza, castraveti, masline, ardei, rosii cherry, etc.
Aperitiv platou rece Aperitiv platou rece
Aperitive
Aperitiv, muschi file, salam sibiu, branza telemea, castraveti, rosii, cascaval, ardei, ceapa rosie, masline, etc.
Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie
Ciorbite Si Supe
Ciorba cu sfecla rosie, legume, condimentata cu sare, piper, acrita cu bors, aromata cu leustean verde si servita cu smantana.
Ciorba de fasole boabe Ciorba de fasole boabe
Ciorbite Si Supe
Ciorba cu fasole boabe, condimentata cu sare, piper, foi dafin, aromata cu leustean verde, servita cu ceapa tocata marunt.
Date de contact
Liviu Rebreanu, Voluntari, Judetul Ilfov
72598*****
Statistica
0 aprecieri
8454 vizualizari
0.00 / 0