Alpin Air

str. Calea Bucuresti nr. 239A
Articole
Alpin Air: Interventii sigure, in locuri greu accesibile
Alpin Air: Interventii sigure, in locuri greu accesibile
Alpin Air ofera o gama diversificata de servicii de alpinism utilitar; aceste servicii se adreseaza in special sectorului industrial si civil dar si in cel al telecomunicatiilor. Alpin Air isi desfasoara activitatea in Craiova si in imprejurimi, serviciile companiei fiind disponibile atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Printre ofertele disponibile prin Alpin Air se numara si serviciile pentru site survey, servicii ce se adreseaza segmentului de telecomunicatii, cu aplicatii in cadrul retelei radio existente in diverse spatii (blocuri, cladiri, in afara oraselor, pe campuri, si asa mai departe).
 • Andrei
 • 03.12.2013
Alpin Air – Avantajele montarii panourilor fotovoltaice!
Alpin Air – Avantajele montarii panourilor fotovoltaice!
Montarea acestor panouri va fi realizata de alpinistii utilitari certificati si atestati pentru lucrul la inaltime pe care firma din sudul tarii vi-i pune la dispozitie. Aceasta activitate se va face respectand regulile unei asamblari corespunzatoare, urmand toate etapele impuse, de la instalarea profilului de sustinere la operarea sistemului pentru verificare.
 • Adrian Baciu
 • 14.11.2013
Montaj de panouri publicitare la inaltime furnizat de Alpin Air
Montaj de panouri publicitare la inaltime furnizat de Alpin Air
Iti doresti o metoda eficienta si rapida prin care sa iti promovezi afacerea? Vrei ca strategia de marketing sa se adreseze unui numar mare de potentiali clienti, indiferent de locatia in care acestia se afla, dar mai ales in puctele de interes ale comunitatii locale, sau in afara ei? In acest caz, strategia dumneavoastra de marketing ar trebui sa includa si montajul de panouri publicitare. Daca crearea acestor panouri (a mesajului ce doriti sa fie transmis, etc) este strans legata de activitatea departamentului de marketing din cadrul companiei dumneavoastra montajul panourilor va trebui realizat de persoane calificate pentru ca de cele mai multe ori aceasta operatin include interventii la inaltime sau in conditii cu risc ridicat.
 • Andrei
 • 29.10.2013
Alpin Air – servicii la inaltime!
Alpin Air – servicii la inaltime!
Alpin Air executa lucrari de vopsire a silozurilor cu ajutorul alpinistilor utilitari, iar prin aceasta metoda vopsirea silozurilor este mult mai rapida si eficienta decat cea prin schelele conventionale sau vechile sisteme de catarare. Astfel, suprafata silozului va fi vopsita in totalitate, fara imperfectiuni, chiar si in mediul exterior. Alpinismul utilitar a luat amploare in ultima perioada, oferind diverse servicii profesionale pentru spatiile inalte. Vopsirea prin pulverizare se efectueaza doar cu pistolul de vopsit ce functioneaza cu aer comprimat, folosind diverse lacuri si doar vopsele pe baza de solventi de calitate controlata. Vopselele aplicate sunt speciale pentru protectia rezervoarelor si silozurilor de stocare a produselor alimentare. Produsele sunt pe baza de rasini cu uscare la aer, fara solventi.
 • Lavinia Bilba
 • 16.10.2013
Alpin Air – cele mai bune servicii la inaltime
Alpin Air – cele mai bune servicii la inaltime
Utilizand aceasta tehnica double-rope, Alpin Air ofera servicii de montare panouri publicitare in Craiova. Folosind un sistem de corzi inovator, specialistii firmei ofera tuturor clientilor solutii foarte sigure, practice si durabile. Spre deosebire de firmele care utilizeaza fel si fel de schele la o anumita inaltime, Alpin Air realizeaza montarea intr-un mod eficient, indiferent de inaltimea constructiei industriale pe care se amplaseaza (sedii de firma, blocuri, etc.).
 • Adrian
 • 26.09.2013
Alpin Air – Intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale
Alpin Air – Intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale
Alpin Air ofera servicii de montare panouri publicitare in Craiova, utilizand tehnica double – rope. Aceasta economiseste timp si bani si este o solutie excelenta pentru lucrul la inaltime. Sistemul double – rope este unul foarte sigur, practic si durabil. Astfel, montarea panourilor publicitare se realizeaza intr-un mod eficient, indiferent de inaltimea constructiei pe care se va amplasa acesta (sedii de firma, blocuri etc.).
 • Dan Constantin
 • 22.08.2013
ALPIN AIR – MEREU LA INALTIME
ALPIN AIR – MEREU LA INALTIME
Firma craioveana Alpin Air executa lucrari de montare panouri fotovoltaice in Craiova, cu ajutorul alpinistilor utilitari certificati si atestati pentru lucrul la inaltime. Acestia folosesc corzi duble pentru catarare, eficientizand astfel asamblarea panourilor prin consum redus de timp si bani.
 • Dan Constantin
 • 04.08.2013
Curatare fatade alucobond de catre profesionisti prin Alpin Air
Curatare fatade alucobond de catre profesionisti prin Alpin Air
Daca detineti un imobil cu fatade alucobond iar curatarea acestora este greu realizabila, atunci cu siguranta aveti nevoie de ajutor calificat si profesionist. Alpin Air este exact ceea ce cautati, firma oferind personal calificat pentru curatarea cladirii dumneavoastra precum si pentru realizarea montajelor si asistentei in locuri greu disponibile si in conditii de risc.
 • Andrei
 • 22.07.2013