Fier Forjat

Bdul. Ghica Tei, 15 C, Bucuresti, sector 2
Despre companie

Al Inst.CON sau Fier Forjat reprezinta alegerea ideala in momentul in care doriti sa beneficiati de tot felul de produse, executate dintr-un material deosebit, de actualitate datorita avantajelor numeroase pe care le prezinta.

Asadar, fie ca doriti achizitionarea de balustrade, grilaje, porti, garduri, copertine, scari, mobilier sau decoratiuni realizate din acest material, cu mare maiestrie si pasiune de catre o echipa priceputa si experimentata, atunci ati ajuns exact unde trebuia!
Pe pagina noastra de internet vetiputea descoperi o parte dun portofoliul nostru de lucrari realizate in decursul timpului, suficiente pentru a va convinge de originalitatea, aspectul deosebit si calitatea acestora.

Mai simple sau mai complexe, dupa cerintele fiecaruia dintre voi, produsele noastre sunt realizate cu multa munca si pasiune, echipa societatii pastrand traditia in arta fierului forjat. 
Modelele realizate au fost si inca sunt apreciate atat prin compozitia lor, cat si ca perfecţiunea si echilibrul formelor pe care am pus foarte mult accent. 

Lucrarile sunt executate în regim de unicat, toate elementele fiind forjate la cald, modelate şi amprentate manual in atelier. Putem realiza finisarea lucrarilor de interior prin metoda clasica de brunare. 

Desi a ramas in istorie ca una dintre cele mai vechi indeletniciri, prelucrarea manuala a fierului la cald a fost dintotdeauna o imbinare a utilului cu arta.

Cele mai multe elemente din fier forjat sunt aproape nelipsite din orice locuinta. Un gard, o poarta, o balustrada la scara sau la balcon, sunt lucruri obligatorii. Oricum costa si trebuiesc facute. Principiul nostru este ca daca tot prelucrezi fierul, macar sa iasa o lucrare de arta.

Pe latura artistica, am incercat in permanenta de a gasi solutii pentru a da artei vechi traditionale noi valente moderne, readucand in casa voastra nobletea uitata a adevaratului fier forjat.

Fiecare lucrare in parte este atent  conceputa si realizata pentru a raspunde celor mai exigente gusturi, astfel incat pe langa nota de confort si siguranta, sa contribuie substantial la innobilarea edificiului sau spatiului deservit.

Lucrarile sunt executate numai la comanda, in regim de unicat, pot avea modele nerepetitive, toate elementele fiind prelucrate la cald, manual in atelierul nostru. Seriozitatea, competenta si profesionalismul sunt deviza noastra.

Nu ezitati sa ne contactati!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Garduri fier forjat Garduri fier forjat
Elemente fier forjat
Gardurile din fier forjat executate de catre expertii companiei noastre, aduc in plus, pe langa nivelul de siguranta crescut, si un aspect estetic deosebit…
Balustrade interior fier forjat Balustrade interior fier forjat
Elemente fier forjat
Echipa de specialisti experimentati a societati noastre este capabila sa realizeze conform celor mai ridicate standarde de calitate si intr-o perioada…
Scari metalice Scari metalice
Elemente fier forjat
Scari metalice executate in acord cu cele mai ridicate standarde de calitate de catre echipa de specialisti a companiei noastre.  Se pot instala…
Grilaje fier forjat Grilaje fier forjat
Elemente fier forjat
Grilajele din fier forjat garanteaza un nivel de siguranta ridicat acelor incaperi care sunt situate la parterul sau etajul 1 al blocurilor, dar si caselor…
Date de contact
Bdul. Ghica Tei, 15 C, Bucuresti, sector 2, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0744 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
5544 vizualizari
0.00 / 0