Akheron Serv

Loc. Şimian nr. 750
Despre companie

Akheron Serv este o firmă importantă pe piața românească a utilajelor agricole noi și second hand, importate din țări precum Germania, Austria, Ungaria, sau Polonia. Firma noastră a luat ființă în 1997, iar începutul activității noastre s-a bazat pe importul de combine, mașini și utilaje agricole second-hand. Acestea proveneau de la parteneri germani importanți, cu care menținem relații excelente de ani de zile. Activăm pe piața din România având sediul în județul Bihor, dar cumpărători pe întreg teritoriul țării!

Următorul pas a fost importul de utilaje agricole noi, astfel că în prezent vă întâmpinăm cu o gamă largă de utilaje agricole noi de productie germană, austriacă, ungară și poloneză, precum:

Suntem unic distribuitori pe România pentru - extensie header pentru recoltat rapiță DMM model REPTOL – Ungaria.

AGRO TOM - Polonia - utilaje pentru prelucrarea solului: combinator, compactor, grapă cu discuri, cultivator de câmp(grubber), scarificator.

BOHR - Ungaria - tăvălugi inelari, nivelatoare.

KOMAROMI-GEP - Ungaria - tocătoare resturi vegetale, cultivatoare de plante prășitoare, mașină de imprăștiat ingrășăminte ch.

OLIMAC - Germania - headere de porumb.

PNEUSEJ - Slovacia - semănătoare de cereale.

REGENT - Austria - utilaje pentru prelucrarea solului: plug, combinator, grapă cu discuri, cultivator de câmp(grubber), grapă rotativă.

SAPHIR - Germania - utilaje pentru prelucrarea solului: scarificator, scarificator combinat, grapă cu discuri, combinator, cositoare, nivelator, grapă de pajiști.

GRANIT - Germania - piese de schimb și accesorii.

În cazul în care nu vă permiteți investiții în utilaje agricole noi, puteți achiziționa combine, tractoare, precum și headere de porumb, adaptoare de rapiță și alte utilaje agricole second hand aflate în stare foarte bună de funcționare. De asemenea, vă putem oferi piese uzante și de schimb, ideale pentru reparațiile utilajelor Dumneavoastră.

Începând din 2015 deținem certificarea:

ISO 9001:2008

ISO 14001:2004

OHSAS 18001:2007,

certificatele eliberate pentru domeniul:

”Comercializare combine, mașini și utilaje agricole noi și second hand”

Noi garantăm calitatea superioară a produselor comercializate, dar și longevitatea acestora, satisfacția clientului fiind obiectivul nostru principal.

Vă așteptăm!

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Combinator purtat - fix - Agro-Tom model KM Combinator purtat - fix - Agro-Tom model KM
Agro-Tom
Firma noastra comercializeaza utilaje agricole noi produse in Germania si Austria, Polonia si Ungaria, de cea mai buna calitate si la preturi foarte competitive.…
Compactor rabatabil - purtat/tractat - Agro-Tom model UPH Compactor rabatabil - purtat/tractat - Agro-Tom model UPH
Agro-Tom
Compactor Agro-Tom model UPH Agro-Tom-producatorul utilajului anului 2015 in Polonia! Latime de lucru: 4,0/4,5/5,0/6,0 m. Exemplu: Descriere compactor…
Compactor fix-purtat/tractat - Agro-Tom model UP Compactor fix-purtat/tractat - Agro-Tom model UP
Agro-Tom
            Compactor Agro-Tom model UP               Agro-Tom-producatorul…
Scarificator Agro-Tom model GK XL 3 Scarificator Agro-Tom model GK XL 3
Agro-Tom
Scarificator Agrotom model GK XL 3 Utilajul anului 2015 în Polonia! Putere necesară: 160 - 250 Cp Masa totală: 2.800 kg Scarificator cu șapte braţe,…
Ultimele servicii
Distribuitor de utilaje agricole Distribuitor de utilaje agricole
Akheron Serv este un distribuitor important de utilaje agricole noi si second hand, precum si piese de schimb pentru acestea. Produsele sunt de calitate…
Date de contact
Loc. Şimian nr. 750, Şimian, Judetul Bihor (vezi harta)
0742-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
37102 vizualizari
0.00 / 0