A&G DATA

Sos. Bucuresti, Bl. 102, Sc. B, Ap. 25
Articole
Evaluarile extrajudiciare un element esential pentru solutionarea cu succes a cazurilor si nu numai
Evaluarile extrajudiciare un element esential pentru solutionarea cu succes a cazurilor si nu numai
Vrei sa vinzi o casa, un teren, un apartament sau doresti pur si simplu sa vezi cat valoreaza? Atunci cu siguranta ai nevoie de serviciile de evaluari extrajudiciare prin intermediul carora vei afla cu exactitate ce trebuie sa faci si care este pretul exact pentru a putea sa vinzi terenul sau imobilul.
 • Bianca Hau
 • 07.03.2016
Despre evaluari imobiliare
Despre evaluari imobiliare
Societatea A&G Data din Giurgiu a fost infiintata in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate realizarea de evaluari imobiliare, evaluari bunuri mobile si reevaluari pentru impozitare.
 • Anca Ionesei
 • 15.04.2014
A&G Data-Evaluari imobiliare prompte si corecte
A&G Data-Evaluari imobiliare prompte si corecte
Piata imobiliara este una variata, care cuprinde toate tipurile de proprietati imobiliare, evolutiile preturilor de tranzactionare fiind influentate de numerosi factori si utilitati specifice zonei. Asadar, daca iti doresti sa ai accesul la informatii corecte, clare si bine documentate despre cifrele pietei imobiliare si daca iti doresti, in acelasi timp, sa cunosti exact valoarea reala a proprietatii tale, apeleaza la o firma specializata in domeniul evaluarii imobiliare. A&G Data, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, iti pune la dispozitie servicii de evaluari imobiliare si evaluari bunuri mobile, prin intermediul unei echipe formate exclusiv din profesionisti, cu o vasta pregatire, gata sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente si complexe solicitari, totul la preturi competitive.
 • Silvana Vorovenci
 • 07.03.2014
A&G Data-Stabileste pretul corect
A&G Data-Stabileste pretul corect
Esti pe punctul de a achizitiona o noua locuinta si vrei sa ii cunosti adevarata valoare? Doresti o evaluare corecta a casei tale? Pentru toate acestea ai nevoie de sprijiunul unor specialisti in domeniu, gata sa-ti ofere date si informatii obiective despre imobile sau bunuri, ce urmeaza sa fie vandute ori cumparate, totul pentru ca pretul sa fie cel corect. A&G Data, specializata in oferirea serviciilor de evaluare imobiliara si evaluare a bunurilor mobile, iti pune la dispozitie experti evaluatori autorizati ANEVAR, ce efectueaza evaluari profesionale la standarde internationale.
 • Silvana Vorovenci
 • 24.02.2014
A&G Data-Garantia evaluarilor imobiliare corecte
A&G Data-Garantia evaluarilor imobiliare corecte
Urmeaza sa-ti vinzi locuinta si vrei ca aceasta sa aiba un pret cat mai bine estimat? Doresti sa cunosti potentialul pe care il are imobilul tau, intr-un mod obiectiv, efectuat de specialisti in domeniu? Apeleaza la servicul unor experti evaluatori imobile capabili sa-ti ofere informatii reale cu privire la piata imobiliara si care in acelasi timp sa stabileasca valoarea corecta de piata a bunurilor aflate in proprietate.
 • Silvana Vorovenci
 • 21.01.2014
Cum evaluam corect proprietatea imobiliara pe care o detinem? – A&G Data
Cum evaluam corect proprietatea imobiliara pe care o detinem? – A&G Data
Atunci cand va ganditi sa vindeti o proprietate imobiliara trebuie sa cunoasteti care este valoarea ei de piata la momentul respectiv pentru a nu incheia o afacere neprofitabila. Cum aflati cat valoreaza ea? Apeland la serviciile de evaluare oferite de catre societatea A&G Data din Giurgiu. Indiferent de imobilul pe care doriti sa il evaluati- terenuri, apartamente, case, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale, spatii industriale, constructii agricole, recolte, fond forestier, depozite minerale, resurse naturale atasate terenului- echipa de specialisti a companiei noastre va asigura furnizarea unor servicii de exceptie, cu rezultate corecte si credibile.
 • Anca Ionesei
 • 23.01.2014
Cauti un expert evaluator? A&G Data iti vine in ajutor!
Cauti un expert evaluator? A&G Data iti vine in ajutor!
Inainte de achizitionarea unui imobil sau a bunurilor mobile cu valoare mai mare, cu siguranta iti doresti sa ai la dispozitie toate informatiile legate de eventuala achizitie, pentru a stii daca aceasta este o investitie care merita cu adevarat facuta. In cazul in care nu ai experienta in domeniu, este riscant sa alegi sa faci o astfel de achizitie fara a depune putina munca de cercetare si fara a apela la ajutorul unor profesionisti.
 • Zorina Constantinescu
 • 06.01.2014
A&G DATA – Experti in evaluarea bunurilor mobile!
A&G DATA – Experti in evaluarea bunurilor mobile!
Evaluarea bunurilor mobile reprezinta un serviciu profesional, o activitate realizata de o echipa de specialisti cu pregatire in domeniul evaluarii bunurilor mobile. Activitatea de evaluare A&G DATA este condusa de un expert evaluator, membru ANEVAR, evaluator de bunuri mobile. Activele de tipul bunurilor mobile se regasesc in patrimoniul firmelor de toate dimensiunile fiind reprezentantive pentru multe domenii de activitate sau chiar nelipsite. Contabilizarea acestora si modul de reflectare in cuantificarea productivitatii firmei sunt elemente importante pentru managerii care doresc optimizarea profiturilor folosind resurse minime.
 • Adrian
 • 30.11.2013