Adiela Travel

Str Mihail Strajan, Bl a7, Sc 1, Ap 2
Despre companie

Adiela Travel

 

Agenti de turism Adiela Travel cu sediul in Craiova a fost infiintata in anul 1998 din dorinta de a oferi clientilor servicii turistice complete atat in tara cat si in strainatate, la cele mai avantajoase preturi indiferent de locatie. La noi veti putea gasi oferte pentru vacante pentru toate buzunarele si gusturile. Ne asiguram de calitatea serviciilor prin verificarea personala a locatiilor, fiecare cazare fiind atent selectionata.

Adiela Travel va ofera pachete turistice, circuite culturale, chartere avion si chartere autocar, cazari, transport, weekend breaks, iar pentru companii: team building, corporate, tiketing, insentive.

In ceea ce priveste turismul intern, pe litoral, in statiunile montane, in statiunile balnerare, agentia noastra va pune la dispozitie rezervari la pensiunile, vilele si hotelurile din Romania. Impreuna cu dumneavoastra vom stabili pachetul potrivit pentru bugetul si dorintele dumneavoastra.

In ceea ce priveste turismul extern va oferim cazari individuale sau pentru grup, servicii rent a car, chartere cu autocarul sau avionul, programe tematice sau croaziere. Transportul cu autocarul se face doar in autovehicule clasificate iar pentru ofertele de avion se vor folosi doar aeronave in sistem charter pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de reduceri semnificative ale transportului.

De asemenea agentia Adiela Travel ofera servicii care se adreseaza companiilor, pachete personalizate pentru nevoile fiecaruia. Dispunem de pachete standard dar si de pachete personalizate pentru seminarii, conferinte sau intalniri de afaceri.

Pe langa toate acestea asiguram si cateva servicii suplimentare: rezervari on-line sau prin e-mail, posibilitatea de a plati in rate, livrarea biletelor acasa, incheierea de asigurari medicale.

Daca va doriti o vacanta reusita va puteti baza pe promtitudinea, profesionalismul si flexibilitatea noastra. Pentru noi satisfacerea clientilor este o prioritate.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Sejur Albena Sejur Albena
Sejur Albena   Petreceti-va sejurul intr-o statiune moderna unde va veti putea relaxa si petrece momente frumoase. Petreceti-va sejurul in Albena.…
Vacanta Bansko Vacanta Bansko
Vacanta Bansko   Sunteti in cautarea unei oferte de vacanta in Bansko? Adiela Travel este locul potrivit unde veti putea gasi numeroase oferte. Contactati-ne…
Date de contact
Str Mihail Strajan, Bl a7, Sc 1, Ap 2 , Craiova, Judetul Dolj (vezi harta)
0351 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4004 vizualizari
0.00 / 0