PatrikConstruct

Adezivul super flexibil Ceresit CM 25 – soluția ideală pentru placări ceramice pe suprafețe critice

Cod produs: 5624564562
80 RON
Termen de livrare
24H

adeziv super flexibil Ceresit CM 25

Ce este adezivul super flexibil Ceresit CM 25?

Ceresit, brand-ul polonez cu o tradiție de peste 55 de ani în producția de adezivi și materiale pentru construcții, vine cu o soluție revoluționară pentru placările ceramice: Adezivul superflexibil CM 25.

Unde se poate folosi Ceresit CM25?

Acesta este special creat pentru a rezolva provocările întâlnite la placarea ceramică pe suprafețe critice, cum ar fi: suprafețe deformabile, suporturi mixte, placări peste placări existente, suprafețe cu denivelări, placări exterioare sau placări la interior în zone cu trafic intens.

Datorită formulei inovatoare pe bază de ciment alb, nisip cuarțos, aditivi speciali și rășini sintetice, Ceresit CM 25 oferă o flexibilitate sporită, cu o deformare transversală din clasa S1. Astfel, acesta absoarbe eficient dilatările și contracțiile suportului, prevenind deteriorarea placajului ceramic.

CM 25 are o alunecare redusă de maxim 0.5 mm și o aderență inițială mare de minim 1 N/mm2. Rezistența sa la umiditate permanentă îl face potrivit pentru placări atât la interior, cât și la exterior, inclusiv în zone precum băi, dușuri sau piscine.

Datorită culorii albe, este recomandat pentru placarea mozaicului și a plăcilor transparente sau semitransparente, deoarece nu produce decolorări. De asemenea, poate fi utilizat pentru lipirea marmurei și a altor pietre naturale sensibile la decolorare.

Adezivul Ceresit CM 25 poate fi aplicat pe o gamă variată de suporturi: beton, BCA, șape şi tencuieli cement, cărămizi, plăci ceramice sau suprafeţe etanșate cu hidroizolaţii pe bază de ciment.


Cumpara aici


Cum se prepara adezivul Ceresit CM 25?

Modul de preparare este simplu: se amestecă conținutul unui sac de 25 kg cu 7,5 – 8 litri de apă curată, folosind un mixer electric. Are un timp de punere în operă de 2,5 ore, iar consistența poate fi adaptată în funcție de tipul placării.

Aplicarea se face într-un strat uniform pe suport, cu o gletieră dreaptă sau zimțată. La interior acoperirea trebuie să fie de 65-70%, iar la exterior 100%, prin metoda de lipire în pat dublu. Plăcile se montează prin batere ușoară.

Consumul este de 1,3 – 4,2 kg/m2 în funcție de formatul plăcilor. Rostuirea se poate face după 24 ore. Este recomandată previzionarea rosturilor de dilatație la suprafețe mari.

Datorită formulei flexibile și aderenței puternice, Ceresit CM25 reprezintă soluția ideală pentru placări ceramice de calitate pe suprafețe critice, unde adezivii obișnuiți nu rezistă în timp.

Este potrivit pentru utilizare în clădiri rezidențiale, spații publice intense sau clădiri comerciale, permițând realizarea unor placări ceramice durabile, rezistente la uzură și aspectuoase.

Este Ceresit CM 25 potrivit pentru proiectul tău?

Prin urmare, alegeți siguranța și durabilitatea pe termen lung oferită de Adezivul super flexibil Ceresit CM25 pentru următoarea placare ceramică pe care o veți realiza. Este soluția recomandată de specialiștii în lipirea plăcilor ceramice pe suprafețe critice sau deformabile.

https://firma-constructii.com/adezivul-super-flexibil-ceresit-cm-25/

Specificații tehnice Adeziv super-flexibil pentru placari ceramice Ceresit CM 25, interior/exterior, 25 kg

Brand Ceresit
Domeniu de utilizare interior/exterior
Culoare alb
Tip flexibil
Aderenta in mediul uscat 1N/mm²
Timp de punere in opera 2h
Strat suport ciment
Consum 3.8kg/m²
Temperatura de depozitare 5-25°C
Necesar de apa 1.6l/5kg
Substanta diluanta apa
Temperatura de lucru 10-30°C
Mod de aplicare gletiera cu dinti
Densitate 1.24kg/m³
Ambalare sac
Cantitate 25kg
Garanție 12 luni
Lasa un comentariu
Alte produse
Adezivul super flexibil Ceresit CM 25 – soluția ideală pentru placări ceramice pe suprafețe critice Adezivul super flexibil Ceresit CM 25 – soluția ideală pentru placări ceramice pe suprafețe critice
Materiale de constructii
Ce este adezivul super flexibil Ceresit CM 25? Ceresit, brand-ul polonez cu o tradiție de peste 55 de ani în producția de adezivi și materiale pentru…