Acum Advertising Bond

Str. Valeni, Nr 146 (langa liceul Auto)
Despre companie

Acum Advertising Bond

 

Esti in cautarea unor modalitati de promovare eficiente? Compania Acum Advertising Bond din Ploiesti iti sta la dispozitie, oferind produse si servicii din domeniul productiei publicitare, de cea mai buna calitate.

Infiintata inca din anul 2003, compania detine resursele necesare realizarii unei palete diversificate de produse printre care se numara: litere voltmetrice, printuri outdoor sau indoor, copertine, firme luminoase, totem-uri, tiparituri, gravuri dar si alte materiale promotionale. Acestea sunt utilizate in scpul promovarii.

Detinem aparatura performanta: printere, cuttere, plottere, tipar digital, etc. Prin intermediul acestora se realizeaza operatiuni specifice, menite sa creeze solutii eficiente de promovare.

In plus se asigura servicii de grafica si design pentru toti acei clienti care solicita acest lucru. Se asigura totodata servicii de transport si montaj a lucrarilor realizate. Specialistii nostri se deplaseaza la destinatia solicitata de client prin intermediul flotei de autoutilitare.

Punem mare accent pe seriozitate si profesionalism din dorinta de a satisface cu succes necesitatile clientilor nostri. Din dorinta de a face fata tuturor provocarilor, venim in intampinarea clientilor oferind produse si servicii de cea mai buna calitate care sa corespunda asteptarilor acestora. Pentru detalii, contactati-ne cu incredere.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Firme luminoase Ploiesti Firme luminoase Ploiesti
Produse Acum Advertising Bond
Firme luminoase Ploiesti   Esti in cautarea unei modalitati de promovare eficiente care sa-ti satisfaca necesitatile? Compania Acum Advertising Bond…
Printuri outdoor Printuri outdoor
Produse Acum Advertising Bond
Printuri outdoor   O alta modalitate de promovare pusa la dispozitie de Acum Advertising Bond din Ploiesti e reprezentata de printurile outdoor.…
Litere volumetrice Litere volumetrice
Produse Acum Advertising Bond
Litere volumetrice   Doresti sa-ti promovezi firma si nu stii cum? Compania Acum Advertising Bond din Ploiesti va ofera solutii de promovare prin…
Date de contact
Str. Valeni, Nr 146 (langa liceul Auto), Ploiesti, Judetul Prahova (vezi harta)
0723 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3351 vizualizari
0.00 / 0