ACS Dezinsectie

Aleea Potelu nr. 20
Articole
Servicii deratizare asigurate de Acs Dezinsectie
Servicii deratizare asigurate de Acs Dezinsectie
Ai probleme cu sobolanii, soarecii sau alte rozatoare similare? Inca de la prima aparitie a acestor musafiri nepoftiti trebuie sa actionezi rapid si eficient pentru eliminarea invadatorilor. Aceste rozatoare sunt extrem de periculoase fiind transmitatori de boli si microbi care pot infecta atat persoanele cu care intra in contact dar si animalele, sau chiar mediul inconjurator. Asadar, in acest sens va recomandam servicii deratizare Craiova. Aceste servicii de deratizare va sunt acum oferite de compania Acs Dezinsectie despre care puteti citi si alte informatii in cele ce urmeaza.
 • Andrei
 • 02.04.2014
ACS Dezinsectie va ofera servicii de curatenie profesionala la cele mai bune preturi!
ACS Dezinsectie va ofera servicii de curatenie profesionala la cele mai bune preturi!
Curatenia este extrem de importanta in orice tip de spatiu, daca doriti ca sanatatea voastra si a celor care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in acea locatie sa fie protejata. Daca nu dispuneti de timpul necesar pentru a va ocupa personal de acest lucru, trebuie sa insarcinati pe cineva priceput care dispune de echipamente performante si de produse profesionale, adecvate ingrijirii si curatirii fiecarui tip de suprafata, astfel incat operatiunile propriu-zise sa se realizeze intr-un mod eficient, iar rezultatele sa fie stralucitoare, la propriu.
 • Anca Ionesei
 • 10.12.2013
Acs Dezinsectie – Servicii de deratizare in Craiova!
Acs Dezinsectie – Servicii de deratizare in Craiova!
Fie ca ai nevoie de servicii de deratizare pentru compania ta pentru a respecta legislatia in vigoare, fie ca ai nevoie de deratizare pentru casa ta, ACS Dezinsectie ofera servicii de deratizare la preturi avantajoase pentru combaterea rozatoarelor intr-un mod rapid si eficient. Deratizarea este un procedeu care se adreseaza tuturor domeniilor de activitate si persoanelor, deoarece rozatoarele se adapostesc oriunde gasesc conditii prielnice de viata si este esentiala inlaturarea acestor rozatoare pentru sanatatea persoanelor. Scopul firmei ACS Dezinsectie este de a oferi cele mai bune si eficiente servicii pentru ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile prestate.
 • Lavinia Bilba
 • 18.11.2013
Combate bolile si daunele materiale cu deratizarea ACS Dezinsectie!
Combate bolile si daunele materiale cu deratizarea ACS Dezinsectie!
Prin actiunile de deratizare ale profesionistilor firmei din Craiova veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Serviciile de deratizare sunt adresate atat institutiilor publice cat si agentilor economici sau persoanelor fizice. Prin serviciul de deratizare intelegem actiunea de combatere a rozatoarelor: soareci, sobolani, dihori etc. Acestia sunt daunatori periculosi, deoarece transmit boli oamenilor si animalelor si pot provoca pierderi economice semnificative. De aceea, deratizarea trebuie sa fie un proces continuu, astfel incat sa se impiedice refacerea populatiilor de rozatoare.
 • Adrian
 • 30.10.2013
ACS Dezinsectie – pentru siguranta casei tale
ACS Dezinsectie – pentru siguranta casei tale
Politica principala a firmei se concentreaza pe calitatea serviciilor oferite clientilor si partenerilor de afaceri, obiectiv sustinut si de echipamentele de ultima generatie, adecvate tuturor tipurilor de tratamente. Specialistii ACS Dezinsectie iti ofera consultanta gratuita, firma raspunzand cu promptitudine oricaror solicitari, indiferent daca acestea sunt de amploare sau nu. Firma ACS Dezinsectie colaboreaza atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, avand diferite oferte speciale ce iti permit sa alegi ceea ce ti se potriveste, indiferent de locul in care se desfasoara lucrarile. Compania dispune de logistica necesara unor interventii prompte si de calitate, oferindu-va cele mai bune servicii in domeniul deratizarii, al dezinsectiei, al dezinfectiei, al curateniei si ignifugarjj.
 • Mirela Sturzoiu
 • 16.10.2013
ACS Dezinsectie – ajutorul tau in curatenie
ACS Dezinsectie – ajutorul tau in curatenie
Ajutor, bucataria mea a fost invadata de furnici!!! Cunosti expresia “trag ca mustele la miere”? Desigur ca o cunosti si te-ai convins de veridicitatea ei in special cand vine vorba de furnici. Din greseala, ai uitat un borcan fara capac in bucataria de vara, peste noapte, iar cand te-ai intors a doua zi tot teritoriul iti era invadat de furnici si oricat ai incercat sa scapi de ele nu ai mai reusit. Ai citit pe undeva ca mirosul de cuisoare le alunga, insa metoda nu a avut efectul pe care l-ai dorit. Ai mai incercat si alte leacuri “babesti”, dar tot degeaba! Ce-ti mai ramane de facut? Apeleaza la o firma de dezinsectie, iar echipa va sti ce trebuie sa faca ca sa te scape de intregul chin. Si daca mai pui la socoteala ca aceeasi echipa te-ar putea scapa si de muste, tantari, paianjeni, omide si alte astfel de mici “animalute” pe care nu le suporti, atunci chiar ca merita sa scoti toti banii numai sa nu le mai vezi.
 • Oana Birgaoanu
 • 30.08.2013
ACS DEZINSECTIE – PARTENERUL TAU DE LUPTA IMPOTRIVA EFECTELOR NEGATIVE ALE FOCULUI
ACS DEZINSECTIE – PARTENERUL TAU DE LUPTA IMPOTRIVA EFECTELOR NEGATIVE ALE FOCULUI
In interiorul firmei craiovene se pune mare accent pe calitatea serviciilor oferite, astfel ca dumnealor reusesc sa furnizeze clientilor sai solutii personalizate, in conformitate cu cerintele acestora si cu domeniul de activitate unde dumnealor lucreaza. Produsele folosite de dumnealor sunt avizate de ministerele aferente activitatii si nu contin substante toxice organismului uman, nepunand in pericol sanatatea acestuia. Ignifugarea nu exclude aprinderea si arderea materialului, ci ii confera acestuia o comportare la foc imbunatatita pe o anumita perioada de timp sau posibilitatea de a nu arde atunci cand se indeparteaza sursa de caldura. Conform legislatiei, ignifugarea este una dintre cerintele privind siguranta cladirilor. O ignifugare corect executata poate reduce cheltuielile aparute in urma unui incendiu si imbunatateste rezistenta la focuri de gradul 4 si de gradul 3. Avantajele acestui sistem de ignifugare comercializat de compania ACS Dezinsectie sunt urmatoarele: nu modifica culoarea materialului, nu modifica structura fizica a acestuia, nu este toxic pentru om sau animalele domestice si este foarte usor de utilizat.
 • Dan Constantin
 • 21.08.2013
ACS Dezinsectie, Jerry nu mai are nici o sansa!
ACS Dezinsectie, Jerry nu mai are nici o sansa!
Daca Jerry nu-i cuminte, ACS Dezinsectie are ac de cojocul lui! Cand erai mic copil, desenele cu Tom si Jerry erau preferatele tale. Nu exista episod pe care sa-l ratezi si chiar daca acestea erau date in reluare, tu erai abonata si nu te plictiseai niciodata. Jerry era, desigur, preferatul tau. Micut, maroniu si inteligent, il iubeai pentru puterea lui de a face fata problemelor, indiferent cat de mari erau. Daca in desene ai iubit soarecii, ei bine, in realitate, lucrurile nu au mai stat la fel. Ai crescut si a trebuit sa dai nas in nas si tu cu un soarece adevarat, care nu mai semana deloc cu Jerry cel dragalas de la televizor. Si nici nu mai era asa de inofensiv.
 • Oana Birgaoanu
 • 11.08.2013