2E Prod

Str. Negru Voda, nr. 39
Despre companie

2E Prod 

 

Prima firma din Romania care si-a desfasurat activitatea in fabricarea si promovarea uleiurilor extravirgine presate la rece, este 2E Prod.

Prin solutii tehnologice unice si originale si cu ajutorul utilajelor concepute si realizate chiar de firma 2E Prod, uleiurile obtinute prin presare la rece ofera o calitate superioara fata de uleiurile fabricate traditional datorita faptului ca nu sunt procesate termic si chimic.

Uleiul poate fi obtinut din seminte de susan, floarea soarelui si in, sau din dovleac, germeni de grau si orice fel de seminte cu un continut bogat de ulei. Aceste uleiuri sunt ingrediente foarte importante care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria gospodinelor care tin la sanatatea lor si a familiei.

Inca din anul 1995, colectivul firmei 2E Prod a inteles acest lucru si in consecinta s-a infiintat prima fabrica din Romania care sa produca si sa promoveze uleiurile presate la rece. Pentru acestea, specialistii au foslosit numai seminte autohtone, neprajite si neprocesate pentru a putea pastra calitatile nutritive ale semintelor si pentru obtinerea celui mai bun ulei.

Prin inovatie si dorinta de dezvoltare, firma 2E Prod a reusit sa aduca pe piata din Romania cele mai bune produse la preturi ce nu au concurenta!

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Ulei de germeni de grau Ulei de germeni de grau
Uleiuri
Ulei de germeni de grau    Pentru sanatatea dumneavoastra este recomandat sa utilizati uleiul de germeni de grau pe care il puteti achizitiona…
Ulei de nuca Ulei de nuca
Uleiuri
Ulei de nuca     Va ganditi la un tratament naturist pentru diferite afectiuni? Solutia perfecta este uleiul de nuca pe care il gasiti online…
Ulei de dovleac Ulei de dovleac
Uleiuri
Ulei de dovleac    Cunoscut pentru proprietatile sale curative, uleiul de dovleac este unul dintre cele mai folosite alimente, care are un continut…
Date de contact
Str. Negru Voda, nr. 39, Alexandria, Judetul Teleorman (vezi harta)
0247.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3872 vizualizari
0.00 / 0