Arcadia Events

Bvd 1 Mai, nr.1, bl.H9, sc.A, et.6, ap.22,

Vacanta Nisipurile de Aur

Vacanta Nisipurile de Aur

 

Daca vrei sa iti petreci vacanta la Nisipurile de Aur, Arcadia Events vine in intampinarea ta cu oferte excelente. Convinge-te. Profita acum de preturile exceptionale!

Situata la 18 km de orasul Varna, Nisipurile de Aur este una dintre cele mai populare statiuni de pe litoralul bulgaresc. Acoperita cu un nisip fin, plaja are o lungime de aproximativ 3.5 km si este una dintre cele mai bune din Europa.

O veche legenda spune ca aici, in urma cu multi ani, piratii au ingropat o comoara, iar natura s-a razbunat transformand aurul intr-un nisip de o frumusete rara.

Statiunea Nisipurile de Aur este considerata perla litoralului bulgaresc datorita izvoarelor termale, nisipurilor fine si a frumusetii naturii. Sezonul estival este deschis din luna mai pana in luna octombrie datorita climatului propice. Apa marii este limpede si calda chiar si pe timpul noptii.

Cu o istorie de peste 50 de ani, statiunea Nisipurile de Aur ofera turistilor peste 70 hoteluri de la 2 pana la 5 stele care ofera facilitati deosebite. De asemenea, statiunea este impanzita de restaurante cu specific bulgaresc dar si restaurante mici situate pe plaja recunoscute pentru preparatele din peste.

Pentru iubitorii de sporturi aceasta statiune ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului: surfing, ski pe apa, scufundari.

Cere oferta
Lasa un comentariu
Alte servicii
Cazare Vama Veche Cazare Vama Veche
Cazare Vama Veche   Arcadis Events te intampina cu cele mai bune oferte de cazare in Vama Veche? Nu ne crezi? Contacteaza-ne si convinge-te! Vama…
Cazare Neptun Cazare Neptun
Cazare Neptun   Cele mai bune oferte de cazare pe litoralul romanesc le gasesti la Arcadia Events. Cazare in Neptun in cele mai bune conditii. Convinge-te!…
Cazare Eforie Nord Cazare Eforie Nord
Cazare Eforie Nord   Daca doresti sa iti petreci concediul pe litoralul romanesc, Arcadia Events te intampina cu oferte de cazare in Eforie Nord.…
Cazare Mamaia Cazare Mamaia
Cazare Mamaia   Cele mai bune oferte de cazare in Mamaia sunt oferite de Arcadia Events, pentru vacante scurte si sejururi de mai multe zile. Afla…