24Transoft

Str. Sucevei, nr. 23/A, Oradea

Transporturi maritime containerizate

Societatea 24Transoft va pune la dispozitie solutii de exceptie atunci cand aveti nevoie de acestea pentru organizarea si efectuarea unor transporturi maritime containerizate.

Echipa de specialisti din cadrul companiei este capabila sa va ofere proiecte logistice ce implica diverse combinatii in cazul transporturilor de acest gen.
Va asiguram de faptul ca marfa va fi transportata in conditii maxime de siguranta, respectandu-se timpul de tranzit specificat in momentul semnarii contractului.

24Transoft va pune la dispozitie volumul de containere necesar, precum si traseul optim si preturi avantajoase, care vor corespunde cerintelor fiecaruia dintre voi.
In functie de tipul bunurilor ce urmeaza a fi incarcate, se vor alege diverse tipuri de containere: standard, suprainaltate, plafon decopertabil, frigorifice, cu plafon decopertabil etc.

Pentru mai multe informati despre aceste servicii, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii competenti si seriosi ai companiei 24Transoft. Va asteptam!

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Transport international rutier de marfa Transport international rutier de marfa
Organizam si efectuam transport international rutier de marfa in conditii excelente de siguranta si rapditate! Dispunem de autovehicule in stare perfecta…
Transport rutier in regim camion Transport rutier in regim camion
24Transoft este o companie specializata in domeniul transporturilor, oferind chiar si servicii de transport rutier in regim camion. Respectivele autovehicule…
Transport marfa grupaj Transport marfa grupaj
24Transoft efectueaza transport de marfa in regim grupaj cu ajutorul flotei sale de autovehicule perfect functionale si sigure. Autoutiltarele, camioanele…
Transport marfuri perisabile Transport marfuri perisabile
Serviciile de transport marfuri perisabile nu reprezinta o problema pentru angajatii experimentati ai companiei 24Transoft care in decursul activitatii…