bebevis.ro

Str. Kos Karoly, nr. 20, etaj. 1

Scaun auto 0+ Select pink/grey

Scaun auto 0+ Select pink/grey cu protectie laterala pentru cap si umeri. Maner ergonomic reglabil. Copertina pentru soare. Protectie cap si umeri. Centura de siguranta cu prindere in 3 puncte. Greutate: 3,5 kg. Material textil detasabil, lavabil. Material textil: 100% poliester. Compatibil cu carucioarele Malibu, Condor, Lacrosse de la Hauck

Tehnologie de ultima ora si securitate maxima. Acest lucru este oferit de noul scaun auto grupa 0+ , Zero Plus Select de la Hauck. Acest scaun auto indeplineste toate cerintele pentru a transporta copilul in siguranta, de la nastere pana la o greutate de 13 kg. Scaun auto Zero Plus Select este omologat in conformitate cu cele mai recente standare, ECE 44/04.

Zero Plus Select este rezultatul dezvoltarii scaunului auto, Zero Plus Group 0+ de la Hauck.

Noul sistem de protectie pentru pasagerul aflat in scaunul auto Zero Plus Select este activat prin utilizarea patentata a spumei de memorie PU - aceasta spuma de memorie fiind utilizata si in pantofii de sport pentru alergare. Acest material protejeaza in caz de impact, este soc-absorbant si deasemenea ofera rezultate de testare excelente in caz de accidente frontale si laterale.

Datorita utilizarii materialelor plastice de inalta rezistenta scaunul auto Zero Plus Select impresioneaza cu greutatea mica. Un maner din aluminiu proiectat ergonomic permite un transport a scaunului auto usor si in conditii de siguranta.

Materialele textile folosite pentru scaunul auto sunt din tesaturi care lasa pielea sa respire în zona capului și a pelvisului, materialul de plus, microfibra moale, asigura ca bebelusul sa se simta confortabil si in siguranta, pe parcursul calatoriei.

Echipat standard cu cele 2 piese pentru nou nascuti: salteluta reductoare pentru unghi si protectia pentru cap – ambele cu 2 fete, una ce lasa pielea sa respire vara evitand supraincalzirea , iar celalta din microfibra calduroasa pentru sezonul rece.

Copertina pentru soare cu extensie pentru vara: insertie din ochi de plasa pentru o circulatie optima a aerului. Acest ochi de plasa va permite in acelasi timp sa vedeti micutul dvs.

Acest scaun auto este dotat cu centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte si se fixeaza in automobile invers directiei de mers cu centurile de siguranta ale masinii. Greutate scaun: 3.5 kg.

Scaunul auto Zero Plus Select este compatibil cu carucioarele Hauck Condor, Malibu, Malibu XL, Lift Up, Miami 4, King Air, Twister, Lacrosse.
 

Lasa un comentariu
Alte produse
Carucior sport DHS 114 Holiday Mini DHS Baby Carucior sport DHS 114 Holiday Mini DHS Baby
Carucioare sport copii
Carucior copii sport DHS 114 Holiday Mini DHS Baby perfect pentru concedii! Carucior practic si usor. Centura de siguranta in 5 puncte. Culori vesele.…
Carucior copii sport DHS 112 Buggy Boo Carucior copii sport DHS 112 Buggy Boo
Carucioare sport copii
Carucior copii sport DHS 112 Buggy Boo pentru zilele calduroase de vara. DHS Buggy Boo este partenerul micutilor la munte si la mare datorita spatarului…
Carucior Sport tango/caviar Carucior Sport tango/caviar
Carucioare sport copii
Carucior Sport tango/caviar cu suspensii la roti. Roti fata duble, pivotante/blocabile pe directia de mers. Frana pe rotile din spate actionabila…
Carucior Sport Moonlight/Capri- Hauck Carucior Sport Moonlight/Capri- Hauck
Carucioare sport copii
Carucior Sport Moonlight/Capri - Hauck suspensii la roti. Roti fata duble, pivotante/blocabile pe directia de mers. Frana pe rotile din spate actionabila…