Metal Termo Industry

Str. Humorului, nr. 85, loc. Moara Nica

Scara mansarda

Modelul de scara mansarda pe care Metal Termo Industry vi-l propune este o scara modulara care se pliaza, asigurand astfel economisire de spatiu in momentele in care nu este utilizata. 

Pe langa acest mare avantaj, scara acces pod Fakro se monteaza usor si simplu datorita treptelor gata asamblate si accesoriilor aferente. Manevrarea acesteia se realizeaza cu ajutorul unei tije conceputa special pentru a facilita intregul proces de inchidere si deschidere. In stare pliata, scara acces pod este "stransa" la nivelul tavanului; nu incomodeaza si nici nu influenteaza aspectul incaperii cu pricina. 

Realizeaza accesul la pod sau mansarda in deplina siguranta, este practica datorita posibilitatii de pliere si perfecta pentru incaperile unde spatiul este limitat. La capitolul avantaje se alatura si preturile de achizitie avantajoase, preturi in raport cu calitatea si siguranta pe care le ofera. Scara acces pod Fakro este confectionata din lemn si are o garantie de 3 ani.  

Scările modulare de acces la pod sunt răspunsul nostru la nevoia de spaţiu, de uşurinţă în utilizare, de încredere şi siguranţă în exploatare şi, nu în ultimul rând, la nevoia unui raport corect între calitate şi preţ. Facilitează accesul la pod într-un mod practic şi sigur.

Economisirea de spaţiu

După pliere, se închid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spaţiu în încăpere.

Uşurinţa la montaj

Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scării de către două persoane. Adaptare uşoară a lungimii scării la înălţimea încăperii. Scările sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate.

Operare usoară

Chepengul are o structură compactă iar operarea este foarte comodă. Tija de operare special concepută facilitează deschiderea şi închiderea uşii cu uşurinţă.

Echipamente adiţionale

Pentru a uşura montajul şi a mări confortul în exploatare,  punem la dispoziţie mai multe accesorii.

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Membrane cu bitum Membrane cu bitum
Membrane cu bitum
Metal Termo Industry pune la dispozitia clientiilor o gama variata de membrane cum ar fi: Membrane din bitum SBS Cu autoprotecţie Fără autoprotecţie Membrane…
Tigla metalica Tigla metalica
Tigla acoperis
In materie de invelitori acoperis, una din propunerile Metal Termo Industry este tigla metalica, material ce prezinta o serie variata de avantaje deloc…
Tabla tip tigla Tabla tip tigla
Tigla acoperis
Tabla tip tigla pentru acoperis, care de asemenea poate fi utilizata si pentru placari ale peretilor sau realizarea de garduri, gasesti in oferta…
Tigla metalica cu piatra Tigla metalica cu piatra
Tigla acoperis
Confera acoperisului tau un plus de eleganta si o rezistenta sporita cu tigla metalica acoperita cu piatra naturala de la Metal Termo Industry! Daca…