eGood

B-dul. Eroilor, nr. 4

Plite incorporabile

Plite incorporabile

 

Cele mai bune oferte pentru plite incorporabile le gasesti la eGood. Daca doresti achizitionarea unei plite incorporabile si nu dispui de timpul necesar pentru a vizita magazinele de specialitate, eGood iti ofera rezolvarea. Poti comanda modelul dorit doar cu cateva click-uri.

Printre marcile de plite incorporabile pe care le puteti gas in cadrul magazinului eGood se numara Gorenje, Artic, Samsung, Zanussi, Samus, Indesit, Candy, Bosch, Aeg si multe altele.

Daca esti in cautarea unei variante de mijloc intre clasicul aragaz si plitele de ultima  generatie atunci plita incorporabila pe gaz poate fi raspunsul. Aceasta este dotata cu sisteme de siguranta astfel ofera siguranta gatitului.

Avantajele de design, ergonomice dar mai ales functionale au determinat multi cumparatori sa opteze pentru o plita incorporabila in locul aragazului.

Primul pas in achizitionarea plitei incorporabile este alegerea dimensiunii in functie de exigentele functionale si estetice ale bucatariei. Un alt criteriu este materialul din care este confectionat: inox, schott ceran, sticla vopsita sau quartz.

In ceea ce priveste tehnolologia exista plite care din motive de siguranta se opresc singure dupa o anumita perioada de timp, plite cu programator sau functii de memorare.

Lasa un comentariu
Alte produse
Aparat vidat alimente Aparat vidat alimente
Electrocasnice bucatarie
Aparat vidat alimente      In cadrul magazinului online eGood puteti achizitiona un aparat de vidat pungile de alimente, foarte util, practic…
Combine frigorifice incorporabile Combine frigorifice incorporabile
Frigorifice incorporabile
Combine frigorifice incorporabile      Doriti sa achizitionati o noua combina frigorifica incorporabila insa timpul nu va permite sa ajungeti…
Consumabile aspiratoare Consumabile aspiratoare
Ingrijire locuinte
Consumabile aspiratoare      Magazinul online eGood ofera spre vanzare o gama variata de consumabile si accesorii pentru toata gama de…
Combine frigorifice Combine frigorifice
Frigorifice
Combine frigorifice   Alege dintre cele mai bune marci de combine frigorifice. Combine frigorifice moderne cu diverse optiuni ce vor ajuta la pastrarea…