Solomon Servicii Funerare

Str. Mihai Viteazu, nr. 85

Organizare parastase

Pentru pomenirea celor dragi, Solomon Servicii Funerare organizeaza parastase furnizand toate lucrurile de care aveti nevoie.

Agentia funerara Solomon va poate ajuta in organizarea unui parastas intr-unul dintre restaurantele cu care are contract de parteneriat. Ne vom ocupa de tot ceea ce inseamna catering, cozonaci, colaci, coliva, pachete parastas - de dulce sau post.

Pentru crestini moartea nu reprezinta incheierea vietii, ci trecerea sufletului in Imparatia Cerurilor. Tocmai de aceea dupa inmormantare ii pomenim si ne rugam pentru odihna sufletului.

Slujba ce se realizeaza pentru cel decedat se numeste parastas. In randuielile Bisericii Ortodoxe acestea sunt urmatoarele: la 3 zile dupa moarte - coincide de obicei cu ziua inmormantarii; la 9 zile dupa moarte; la 40 de zile - in amintirea Inaltarii la cer a lui Iisus Hristos; la 3, 6 si 9 luni in amintirea Sfintei Treimi; la un an - dupa exemplul crestinilor din vechime; in fiecare an, pana la 7 ani - in amintirea celor 7 zile ale creatiei.

Moartea este unul dintre cele mai cutremuratoare lucruri, iar pomenirea mortilor este un moment de reflectie pentru fiecare. Slujbele de pomenire trebuiesc respectate, deoarece prin acestea este intretinut viu cultul mortilor.

Liturghia precede slujba de pomenire a mortilor si se savarseste in biserica. Pentru slujba sunt necesare o coliva, colac, tamaie, lumanari, prescura si vin.

Coliva are o semnificatie duhovniceasca, reprezentand simbolul invierii trupului; lumanarea reprezinta trecerea noastra prin viata; vinul semnifica aromatele cu care a fost uns trupul Domnului.

 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Vanzare sicrie de lux Vanzare sicrie de lux
Vanzare sicrie de lux   Solomon Servicii Funerare ofera servicii de vanzare sicrie de lux. Aceste sicrie sunt adevarate opere de arta, destinate…
Jerbe coroane flori Jerbe coroane flori
Jerbe coroane flori   Solomon Servicii Funerare va ofera jerbe coroane de flori pentru a va lua "ramas bun" intr-un mod cat mai frumos.…
Sicrie unicat Sicrie unicat
Sicrie unicat   In cele mai dificile momente, agentia funerara Solomon vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de calitate printre care si sicrie…
Sicrie ieftine Sicrie ieftine
Sicrie ieftine   Solomon Servicii Funerare va intampina cu o oferta diversificata de modele de sicrie ieftine. Consultati acum oferta noastra si…