Emerald Travel

Str. Mihai Eminescu nr. 185, Bl. 31 B, Sc. A, et. 1, ap. 2, Sect. 2

Oferte City Break Portugalia

Oferte City Break Portugalia

 

Daca esti interesat de o vacanta, Emerald Travel vine in sprijinul tau cu cele mai bune oferte pentru un city break in Portugalia.

Portugalia este situata in Pensinsula Iberica avand iesire la Oceanul Atlantic. Portugalia este o tara cu o bogata traditie in descoperirile geografice si a calatoriilor pe mare. Istoria tarii a avut o mare importanta asupra culturii, influentele orientale si cele maure reflectandu-se asupra artei si arhitecturii.

In ultimii 3000 de ani, Portugalia a fost martora la trecerea numeroaselor civilizatii: grecii, fenicienii, cartaginezii, celtii, arabii si romanii care au avut un impact cultural major. In sec. al-XV-lea Vasco da Gama impreuna cu exploratorii portughezi au descoperit teritorii noi care au permis dezvoltarea imperiului peste mari. Cea mai veche universitate aflata in Europa este Universitatea din Coimbra fondata in anul 1290.

Lisabona, capitala Portugaliei, este unul dintre cele mai incantatoare si accesibile orase din Europa. Cu o populatie diversificata, o arhitectura fantastica, mancaruri delicioase si localuri animate, acest loc nu trebuie sa lipseasca din jurnalul tau de calatorie.

Lima, Vaile Minho si Douro sunt locuri renumite pentru peisajele incantatoare. Un alt loc pe care trebuie sa il vizitati este orasul Evora - un adevarat muzeu ce gazduieste un numar impresionant de monumente si cladiri ce se afla in patrimoniul UNESCO.

De-a lungul anului in Portugalia se desfasoara multe evenimente si festivaluri ce atrag deopotriva turistii si localnicii. Festivalul traditional este o ocazie excelenta pentru turisti de a cunoastra traditia populara portugheza si modul de viata al localnicilor.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Oferte city break Europa Oferte city break Europa
Oferte city break Europa   Agentia de turism bucuresteana Emerald Travel se face remarcata prin bogatele sale oferte de tip city-break, oriunde…
Vacanta destinatii exotice Vacanta destinatii exotice
Vacanta destinatii exotice   Vacanta in destinatii exotice este in prezent visul oricarui roman. Cine nu si-a dorit vreodata sa ajunga in Brazilia,…
Sejur Grecia Sejur Grecia
Sejur Grecia   Emerald Travel va poate oferi un sejur de neuitat in Grecia, nu trebuie decat sa accesati site-ul agentiei pentru a vedea ca numarul…
Oferte vacanta last minute Oferte vacanta last minute
Oferte vacanta last minute   Multitudinea de oferte de vacanta last minute prezentate dumneavoastra de agentia de servicii turistice Emerald Travel…