MissGrey

Strada Rusetu, Numarul 4, Scetor 6, Bucuresti
Despre companie

Miss Grey a început să prindă contur în anul 2012, la inițiativa Cristinei Oprea, care a pus bazele acestui brand 100% românesc.

Materialele folosite sunt importate direct de la producători din India, Coreea, Emiratele Arabe, majoritatea lor fiind create manual.

Creațiile poartă eticheta ”Proudly Made In Romania”. Produsele sunt fabricate exclusiv în România, și suntem mândri de acest lucru, având în vedere faptul că majoritatea brandurilor luxury (Armani, Gucci, Prada, Louis Vuitton etc.) au ales să producă în România, mai mult decât atât, unii dintre ei au și lucrat cu noi.

În anii de după Revoluția din 1989, piața a fost inundată de produse turcești și chinezești, uitând că industria textilă românească are o lungă tradiție și este apreciată la nivel global. Drept urmare, am ales să producem în propria fabrică cu costuri mult mai mari decât am fi produs în China sau Turcia, cu un scop foarte clar, CALITATEA și satisfacția consumatorului primează în fața profitului.

Echipa este instruită în permanență prin programe de pregătire, pentru a da dovadă din ce în ce mai mult de profesionalism. Acordăm o atenție deosebită nevoilor clientelor noastre și punem comunicarea pe primul plan, în relațiile cu oamenii. Și, cel mai important, tot ceea ce facem, facem cu dedicare totală, din pură pasiune.

Lasa un comentariu
Date de contact
Strada Rusetu, Numarul 4, Scetor 6, Bucuresti, Bucureşti, Judetul Bucureşti
07638*****
Statistica
0 aprecieri
467 vizualizari
0.00 / 0