Alveco Montaj

Str. Monumentului Nr.2, Sector 2, Bucuresti

Masini raschetat parchet

Pentru achizitionarea unor masini rascehtat parchet, va recomandam sa optati pentru produsele oferite spre vanzare de catre societatea Alveco Montaj.
In acest mod, veti avea garantia ca produsele pe care le veti avea in posesie, sunt unele de calitate superioara, performante, eficiente, usor de utilizat si de manevrat.

Spectul de aplicatii al acestor echipamente este unul larg, tehnologia este testata, iar versatilitatea si fiabilitatea dovedite.
Masinile de raschetat de o calitate superioara permit, cu efort minim, o perfecta raschetare a marginilor si colturilor dificile.
Alte caracteristici ale acestora sunt: motor puternic cu nivel inalt de aspirare, usor de intretinut, simplu de lucrat, usor de intretinut etc.

Va asteptam cu interes solicitarile pe care le vom procesa in cel mai scurt timp cu maximum de profesionalism, seriozitate si promptitudine, oferindu-va garantia ca nu veti regreta faptul ca ne-ati ales ca si parteneri, ba dimpotriva.

Lasa un comentariu
Alte produse
Amorse parchet Amorse parchet
Produse montaj parchet
Amorsa acrilica speciala pentru parchet, in dispersie apoasa, fara solventi, cu filler de siliciu in functie de tipul pe care il alegeti. Compania noastra…
Rasini parchet Rasini parchet
Produse montaj parchet
Rasini parchet epoxidice bicomponente, cu solventi sau fara solventi, foarte fluide sau corp solid, rasina poliuretanica monocomponenta,…
Mortare parchet Mortare parchet
Produse montaj parchet
Mortar parchet pentru reparații și nivelare, pe bază de ciment si rasini sintetce la preturi avantajoase doar la Alveco Montaj. Acestea sunt produse care…
Autonivelante parchet Autonivelante parchet
Produse montaj parchet
Pentru ca parchetul pe care urmeaza sa il montati in spatiile pe care le detineti, fie acestea locuinte, spatii de birouri, spatii comerciale etc., va…