Multitech

Bd. Brașovului 145, 505600 Săcele, brasov

Marcatoare produse

Pentru marcarea diferitelor produse, aveti nevoie evident de niste marcatoare, insa nu de orice fel, ci de unele eficiente, performante, fiabile, durabile, care sa nu coste deloc mult! Stiti unde gasiti exact ce va trebuie? In cadrul companiei Multitech din Brasov!
Aceste echipamente se pot personaliza in functie de aplicatiile in care urmeaza sa le utilizati astfel incat sa puteti obtine rezultatele pe care le asteptati!

Marcatoarele pe care le oferim spre vanzare se pot adapta la diferite lasere și puteri, permitand intotdeauna obtinerea celei mai bune și economice configuratii.
Domeniile in care acestea isi gasesc utilitatea sunt multiple: industria componentelor auto, prelucrare metale, constructia de masini, in industria producatoare de instrumente etc.
Pot procesa componente din metal si plastic de dimensiuni cat mai variate, dar si serii de produse intr-un mod economic si cu o inalta calitate a marcarii.

Pentru a acoperi un spectru de aplicatii cat mai larg, sunt disponibile pentru integrare diferite marcatoare performante.

Lasa un comentariu
Alte produse
Lasere gravura Lasere gravura
Gravura
Laserele gravura pe care societatea Multitech le pune la dispozitia voastra sunt capabile sa realizeze aproape orice lucrare de acest tip. Gravurile obtinute…
Statii marcare Statii marcare
Marcare
Statiile de marcare pe care le comercializam sunt disponibile in mai multe dimensiuni: compacte, medii sau mari astfel ca voi le puteti alege pe cele…
Exhaustoare laser Exhaustoare laser
Exhaustoare laser
Multitech pune la dispozitia voastra exhaustoare laser cu debit de aer 180mc/h, 300mc/h sau 380mc/h. Exhaustoarele laser sunt acele dispozitive care au…
Imprimante etichete Imprimante etichete
Imprimante
Imprimantele pentru etichete pe care societatea Multitech le ofera spre vanzare sunt de mai multe tipuri si anume: mobile, desktop sau industriale. In…