Dragstar

Intrarea Aurel Vlaicu, nr. 13

Indragostiti - culoare rosu

Cod produs: dr300001
25.00 RON

Dimensiuni si detalii produs

Greutate : 0,460 kg

Dimensiuni : diametru: 80 /  inaltime : 230 mm

Timp ardere: 7 ore

Datele sunt indicative si pot varia usor.

 

Caracteristici-cheie

  • Lumanare decorativa executata manual.
  • Lumanarile noastre sunt o idee stralucita de cadouri deosebite pentru oameni deosebiti.
  • Diferentele de nuanta sau forma intre produsele similare precum si fata de fotografia de prezentare si impresia unor eventuale imperfectiuni sunt o dovada a faptului ca sunt lucrate manual.
  • Utilizam materiale de cea mai buna calitate in realizarea lumanarilor, produsul este realizat din parafina, stearina, colorant si fitil bumbac, materiale care nu pun in pericol sanatatea si viata.
  • Ambalare in folie cadou din celofan si legatura cu panglica din organza.

 

Bine de stiut

        -     Produs necomestibil si fragil.

        -     A se feri de materiale inflamabile si surse de caldura.

        -     A nu se lasa la indemana copiilor.  

        -     Nu lasati niciodata o lumanare aprinsa nesupravegheata.
        -     Nu lasati lumanarile sa arda in apropierea materialelor inflamabile.

 

Costurile si modalitatile de transport

- Va oferim posibilitatea la cerere sa verificati lumanarile inainte sa le achitati. Este un avantaj major pe care-l oferim clientilor nostri pentru a imbunatati la maxim serviciile noastre. Nu veti plati un produs care este deteriorat, care nu va place, care nu corespunde cerintelor solicitate. Veti primi un alt set de lumanari fara alte costuri si in timp util.

- Va rugam sa tineti cont ca, pentru toate produsele livrate de noi, taxele de transport sunt calculate in functie de greutatea, gabaritul, valoarea  si adresa de livrare,  avantajul dvs consta in faptul ca tarifele sunt negociate pentru a putea beneficia de cele mai mici costuri posibile.

-  Puteti alege ca varianta de transport in sistem ramburs Posta Romana urmand ca in prelabil sau dupa lansarea comenzii sa va comunicam costul de transport aferent.

- Pentru produsul de fata costul de transport in regim ramburs este de 18 RON inclusiv tva pentru zonele de acoperire deservite de Urgent Curier.

- In cazul livrarii in afara zonei de acoperire Urgent Curier (verificati zona de acoperire aici) se vor plati suplimentar 0.80lei/km, tariful nu contine TVA sau putem decide de comun acord asupra altor variante de transport avantajoase pentru dvs.

Lasa un comentariu
Alte produse
Aranjament lumanari nunta Aranjament lumanari nunta
Aranjamente lumanari
Sunteti in cautarea unui model de aranjament pentru lumanari de nunta? Alege-l pe cel mai potrivit din cadrul gamei de produse comercializate de firma…
Lumanari sculptate nunta Lumanari sculptate nunta
Lumanari sculptate nunta
Lumanari sculptate pentru nunta, lucrate cu atentie special pentru dvs, disponibile intr-o gama variata de modele, va sunt oferite de catre firma Dragstar.…
Lumanari sculptate botez Lumanari sculptate botez
Lumanari sculptate botez
Cele mai deosebite modele de lumanari sculptate pentru botez va sunt oferite la un raport optim calitate-pret de firma Dragstar, specialista in confectionarea…
Aranjamente lumanari botez Aranjamente lumanari botez
Aranjamente lumanari
Dragstar va ofera cele mai frumoase aranjamente pentru lumanari de botez, direct aplicate si impachetate impreuna cu lumanarile, sau separat. Decoreaza-ti…