Solomon Servicii Funerare

Str. Mihai Viteazu, nr. 85

Imbalsamare decedat Sighisoara

Pentru buna desfasurare a unei inmormantari, imbalsamarea decedatului este foarte importanta. Solomon Servicii Funerare vine in sprijinul dumneavoastra oferind astfel de servicii.

Imbalsamarea este un proces obligatoriu ce se realizeaza in urma emiterii certificatului de deces. Fara eliberarea certificatului de imbalsamare nu se poate realiza transportul.

Imbalsamarea are ca obiectiv conservarea cadavrelor si incetinirea procesului de putrefactie. Aceasta se realizeaza cu substante chimice, rasini si balsamuri.

Printre primele popoare care au apelat la metoda imbalsamarii se numara egiptenii, dar exista urme ale acestui proces si la stramosii popoarelor din America de Sud.

Imbalsamarea si mumificarea au in esenta acelasi inteles. In ambele cazuri corpul era uns cu diferite rasini, uleiuri sau unguente. Primele mumificari au fost sortite esecului, ceea ce i-a determinat pe egipteni sa incerce pastrarea formei corpului. In acest sens, ei au inceput sa infasoare decedatii in bandaje imbibate in rasini. Dovada reusitei acestei metode este o mumie datand din timpul celei de-a V- a dinastii. Acest proces de imbalsamare dura 70 de zile.

O noua tehica de imbalsamare a aparut cateva secole mai tarziu. Aceasta consta in spalarea interiorului si exteriorului corpului si umplerea lui cu vin si mirodenii. Organele interne erau extrase iar apoi corpul era umplut cu o solutie de sare de natron. Timp de 40 de zile corpul era lasat la uscat dupa care era spalat din nou cu vin si amestecuri de mirodenii. Astfel, trupul decedatului isi pastra forma.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Vanzare sicrie de lux Vanzare sicrie de lux
Vanzare sicrie de lux   Solomon Servicii Funerare ofera servicii de vanzare sicrie de lux. Aceste sicrie sunt adevarate opere de arta, destinate…
Jerbe coroane flori Jerbe coroane flori
Jerbe coroane flori   Solomon Servicii Funerare va ofera jerbe coroane de flori pentru a va lua "ramas bun" intr-un mod cat mai frumos.…
Sicrie unicat Sicrie unicat
Sicrie unicat   In cele mai dificile momente, agentia funerara Solomon vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de calitate printre care si sicrie…
Sicrie ieftine Sicrie ieftine
Sicrie ieftine   Solomon Servicii Funerare va intampina cu o oferta diversificata de modele de sicrie ieftine. Consultati acum oferta noastra si…