POEM METAPHORE S.R.L.

HOROSCOP FECIOARA

Cod produs: E28727
189 RON
Termen de livrare
3-5 Zile Lucratoare

Setul tematic  Zodiac a fost gandit si creat special pentru a permite fluxului energetic feminin sa fie mereu in miscare.
Combinati toate cele trei elemente pentru o calatorie personalizata cu destinatia placere si descoperire !
Lasati-va fluxul feminin de energie sa-si urmeze cursul cu acest Horoscop tematic, in 3 etape, de la Bijoux Indiscrets !

Eliberati-va energia feminina prin intermediul pietrei semipretioase de Citrin actioneaza prin puterea iubirii. Va relaxeaza si va ajuta sa va exprimati emotiile pentru a deschide calea spre energia voastra feminina. Libidoul, pasiunea si dorintele sunt forme de energie feminina. Simturile se aprind, atunci cand piatra atinge pielea ta.

Cum se foloseste

Balsamul Orgasm Star Anise ce insoteste minunata bijuterie este special conceput pentru a te deconecta de tot ce este in jur si reconecta cu tine insuti. Aroma balsamului este special conceputa tinand cont de caracteristica principala a elementului tau natural, Pamantul, eliberandu-ti mintea pentru a te putea concentra pe placerea ta. Ghimbirul este un element energetic, cu rol purificator ce amelioreaza tensiunea. Efectul de incalzire stimuleaza fluxul sanguin in clitoris si senzatiile dvs. invadeaza tot corpul.
Bullet-ul vibrator  montat pe deget va ajuta sa aprofundati corpul, datorita senzatiilor noi ce invaluie fiecare centimetru de piele. Experimentati cele 10 setari de vibratii pentru a gasi unul care va ajuta sa transformati toata energia in placere.


Continut pachet:

- Un colier auriu cu piatra semipretioasa de Citrine unic pentru semnul tau, Fecioara.
- Un balsam clitoridian cu efect de incalzire locala ce favorizeaza intensitatea orgasmului, cu aroma Vetiver, perfect adaptata elementului natural al zodiei.
- Un vibrator de silicon care se muleaza perfect pe deget, cu 10 setari de vibratii.

* culoare pietrei poate varia usor in functie de partea care a fost lustruita manual.


Bijoux Indiscrets  este o companie de succes in piata produselor erotice si senzuale. Inca de la infiintarea sa in 2006, la Barcelona, marca a obtinut pozitia de referent european si mondial in acest sector; prezent in peste 40 de tari din intreaga lume.

Bijoux Indiscrets ofera o gama larga de accesorii senzuale, produse cosmetice erotice si jucarii intime concepute de femei pentru femei, in scopul de a emphaza puterea femeii, de a aprinde pasiunea si de a crea momente de placere memorabile.

Etichete: jucarii sex, dildo

Lasa un comentariu
Alte produse
OIL OF LOVE THE ORIGINAL 22 ML OIL OF LOVE THE ORIGINAL 22 ML
Ulei Masaj
Uleiul  de la Kama Sutra, cu formula sa pe baza de apa se incalzeste usor pe piele oferind o senzatie unica, subtila si totodata incitanta. Aplicați…
OIL OF LOVE COCONUT PINEAPPLE 22 ML OIL OF LOVE COCONUT PINEAPPLE 22 ML
Ulei Masaj
Uleiul de la Kama Sutra, cu formula sa pe baza de apa se incalzeste usor pe piele oferind o senzatie unica, subtila si totodata incitanta. Aplicați pe zonele…
OIL OF LOVE RASPBERRY KISS 22 ML OIL OF LOVE RASPBERRY KISS 22 ML
Ulei Masaj
Uleiul de la Kama Sutra, cu formula sa pe baza de apa se incalzeste usor pe piele oferind o senzatie unica, subtila si totodata incitanta. Aplicati pe zonele…
OIL OF LOVE KISSABLE BODY OIL STRAWBERRY DREAMS 22 ML OIL OF LOVE KISSABLE BODY OIL STRAWBERRY DREAMS 22 ML
Ulei Masaj
Uleiul de la Kama Sutra, cu formula sa pe baza de apa se incalzeste usor pe piele oferind o senzatie unica, subtila si totodata incitanta.   Aplicati…