Zestrea Lautarilor

Bucuresti

Formatie muzicala petrecere corporate

Zestrea Lautarilor este o formatie muzicala ce canta si la o petrecere corporate daca acesta este evenimentul pentru care este solicitata.
Va oferim un porgram artistic variat, compus din toate genurile muzicale, de la muzica traditionala populara pana la muzica usoara romaneasca si internationala, muzica tiganeasca, muzica instrumentala si DJ.

In cazul in care aveti nevoie si de servicii de sonorizare, trebuie sa stiti ca le asiguram si pe acestea la un raport avantajos calitate-pret. 
Dispunem de echipamente audio de ultima generatie, sisteme de lumini si alte instrumente care asigura calitatea programului conceput special pentru voi.
Serviciile noastre se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa organizeze un eveniment de neuitat la care invitatii lor sa se simta excelent.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare si va asiguram ca satisfactia voastra va fi deplina din toate punctele de vedere. Va asteptam cu interes solicitarile!

Lasa un comentariu
Alte produse
Formatie muzica Formatie muzica
Formatie muzica evenimente
Daca sunteti in cautare de o formatie muzica capabila sa va incante si sa va seduca prin melodicitate si priza la public, va invitam sa intrati…
Formatie nunti Formatie nunti
Formatie muzica evenimente
O formatie pentru nuntile pe care le organizati nu este foarte greu de gasit, avand in vedere oferta diversificata de pe piata de specialitate. Cu adevarat…
Formatie evenimente Formatie evenimente
Formatie muzica evenimente
Evenimentele pe care le organizati pot fi acum cu adevarat memorabile daca alegeti Zestrea Lautarilor ca si formatie evenimente. Indiferent de tipul petrecerii…
Muzica evenimente Muzica evenimente
Formatie muzica evenimente
Muzica la evenimente este cea mai importanta. De ea depinde in mare masura ca evenimentul respectiv sa fie catalogat sau apreciat ca fiind unul memorabil.…