Metal Termo Industry

Str. Humorului, nr. 85, loc. Moara Nica

Folie anti-condens acoperis

Asigura-te de trainicia casei tale inca din stadiul de constructie alegand folie anticondens pentru acoperis de la Metal Termo Industry! Prevenirea infiltratiilor in structura acoperisului ca urmare a formarii vaporilor de apa pe interiorul invelitorilor este esentiala atat pentru rezistenta acestuia, cat si pentru cea a intregii locuinte. In acest sens se utilizeaza folie anticondens pentru acoperis care se intinde pe intreaga suprafata, operatiunea in sine fiind rapida si simpla. 

Folia recomandata de catre Metal Termo Industry este fabricata sub o marca cu renume, Fakro, cunoscuta in special in sectorul ferestrelor de mansarda. Aceasta prezinta permeabilitate sporita la vaporii de apa si este rezistenta la rupere, asigurand prin calitatile mentionate eficienta maxima in stoparea infiltratiilor, respectiv indeplinirea celor mai buni parametrii tehnici. 

Asadar, pentru un acoperis trainic, care nu iti va cauza probleme precum cele mentionate, care la randul lor duc la alte batai de cap, alege cu incredere folie anticondens de la Metal Termo Industry. 

Oferta noastră din categoria folii pentru acoperiş şi benzi izolatoare este rezultatul profesionalismului nostru şi a cererii de pe piaţă. Ca rezultat al mai multor ani de experienţă în producţia de ferestre de mansardă, Fakro a introdus pe piaţă şi un ansamblu format din două gulere de protecţie:

  • gulerul permeabil la vapori XDP confecţionat din folie EUROTOP cu rol de hidroizolaţie şi
  • gulerul impermeabil la vapori XDS, confecţionat din PE ce are rol de a stopa pătrunderea umezelii dinspre interior in termoizolaţia acoperişului din jurul ferestrei.

Foliile anticondens distribuite de noi sunt produse care îndeplinesc cei mai buni parametri tehnici. Ele se află sub controlul permanent, realizat de către departamentul de control al calităţii, vizând în special următorii parametri: permeabilitatea la vapori, rezistenţa la infiltraţii, rezistenţa la rupere, lungimea şi lăţimea rolei, greutatea. Acest control permanent oferă garanţia că produsele cumpărate sub marca FAKRO sunt de calitate superioară şi parametri tehnici foarte buni.

Lasa un comentariu
Alte produse
Membrane cu bitum Membrane cu bitum
Membrane cu bitum
Metal Termo Industry pune la dispozitia clientiilor o gama variata de membrane cum ar fi: Membrane din bitum SBS Cu autoprotecţie Fără autoprotecţie Membrane…
Tigla metalica Tigla metalica
Tigla acoperis
In materie de invelitori acoperis, una din propunerile Metal Termo Industry este tigla metalica, material ce prezinta o serie variata de avantaje deloc…
Tabla tip tigla Tabla tip tigla
Tigla acoperis
Tabla tip tigla pentru acoperis, care de asemenea poate fi utilizata si pentru placari ale peretilor sau realizarea de garduri, gasesti in oferta…
Tigla metalica cu piatra Tigla metalica cu piatra
Tigla acoperis
Confera acoperisului tau un plus de eleganta si o rezistenta sporita cu tigla metalica acoperita cu piatra naturala de la Metal Termo Industry! Daca…